• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2021

21:11

TUHEL SMIRUJE STRASTI NAKON TUČE! Momci su mi pokazali da imaju KARAKTER!

Fudbal

TUHEL SMIRUJE STRASTI NAKON TUČE! Momci su mi pokazali da imaju KARAKTER!

Podeli vest

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je danas da se situacija posle sukoba igrača na treningu brzo smirila i dodao da je zadovoljan načinom na koji su oni rešili problem

Mediji su prethodnih dana pisali da se na nedeljnom treningu Čelsija dogodio incident izmedju odbrambenog igrača Antonija Ridigera i golmana Kepe Arizabalage.

- Smesta smo smirili situaciju. Ne želim to veštački da umanjim, to su stvari koje ne želimo da prihvatimo. Bilo je neobično, ali može da se dogodi. Svi se takmiče i žele da budu bolji na treninzima - rekao je Tuhel.

Foto: REUTERS/Eddie Keogh

- Morali smo da se umešamo u problem, pa je zato to bilo ozbiljno. Ali način na koji su momci rešili situaciju bio je impresivan - dodao je on.

Tuhel je rekao i da smatra da su svi problemi medju igračima, koji su ostali na klupi u subotnjem meču, rešeni nakon treninga na vrlo iskren i direktan način.

- To mi je pokazalo da imaju vrlo dobar karakter. Zadovoljan sam načinom na koji su to rešili - rekao je Tuhel.

Čelsi je na svom terenu u meču 30. kola Premijer lige poražen od Vest Bromviča sa 2:5 i sada se nalazi na petom mestu na tabeli sa 51 bodom.

Foto: reuters

Na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona, nalazi se ekipa Vest Hema sa bodom više od Čelsija, a ta ekipa nikada nije igrala u grupnoj fazi tog takmičenja.

- Analizirali smo utakmicu, pokušavajući da ispravimo greške i budemo spremni za sledeću. Uvek je dobro gledati utakmice, usavršavati se i preuzimati odgovornost. Tako bolje ulazite u sledeću utakmicu i ne pravite iste greške. Tako rastete kao igrač i kao tim - rekao je odbrambeni igrač Čelsija Markos Alonso za beIN Sports.

Čelsi sutra igra protiv Porta u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona u Sevilji, a londonski tim će biti uslovni gost na tom meču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17