• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2021

12:47

VLAHOVIĆ O ČOVEKU KOJI GA JE VINUO U ORBITU! Verovao je u Srbina, a onda napustio fudbal! Želim da budem kao Haland!

Fudbal

VLAHOVIĆ O ČOVEKU KOJI GA JE VINUO U ORBITU! Verovao je u Srbina, a onda napustio fudbal! Želim da budem kao Haland!

Podeli vest

Odlazak Ćezarea Prandelija sa klupe Fiorentine bilo je veliko iznenađujuće italijansku i evropsku javnost! Jedan od igrača kojima će najviše nedostajati je zasigurno reprezenativacu Srbije, Dušanu Vlahoviću

Iskusni Prandeli je napustio Fioentinu posle meča sa Milanom, a tada je najavio i definitivno povlačenje iz fudbala...

On je pokazao toliku veru u Dušana Vlahovića, a mnogi kažu da je od njega uspeo da napravi velikog napadača!

Foto: ap photo

 

 Vlahović je za italijansku „Republiku“ govorio o svom doskorašnjem treneru!

- Poštujem tu odluku. Kada je Prandeli došao, odmah me je pozvao u kancelariju i rekao mi „Imaš sedam do osam utakmica. Sve karte bacam na tebe! Ne brini se i samo odigraj mirno. Pošto nisam davao golove, naterao me je da šutiram penale, kako bih stekao samopouzdanje – istakao je Vlahović.

Foto: AP/Photo

Prandeli je verovao u Vlahovića kada mnogi nisu...

Rekao je Srbin da mu je cilj da dostigne Halanda...

-Gledam Halanda. Pokušavam da shvatim kako se kreće, kako završava akcije. Onda se fokusiram na svoje dobre i slabije strane. Može biti da je samo pretpostavka, ali verujem da posvećenim radom mogu da dostignem taj nivo.

Foto: reuters

Vlahović pomno prati Halanda...

Vlahović je u nacionalnom timu Srbije zavredio mesto u startnoj postavi, a u Seriji A postigao je 13 golova! Impresivan učinak za mladog golgetera...

Dušanu ugovor sa Ljubičastima ističe u leto 2023...

- Ne volim da pričam o mom ugovoru, jer nismo na dobroj poziciji na tabeli. Komiso će uraditi sve da dovede klub u gornji deo, jer je veoma ambiciozan. Videćemo šta će se desiti na leto. Otvoren sam za sve opcije- rekao je Dušan Vlahović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17