• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2021

13:51

JOVIĆ PRISTAO DA MU REAL SMANJI PLATU, ALI RAMOS NIJE! Kapiten se ne da! Perez prodaje Serhia i Benzemu!?

Fudbal

JOVIĆ PRISTAO DA MU REAL SMANJI PLATU, ALI RAMOS NIJE! Kapiten se ne da! Perez prodaje Serhia i Benzemu!?

Podeli vest

Pitanje je da li će Serhio Ramos produžiti saradnju sa Real Madridom, pošto do sada nisu našli zajednički jezik

Fenomenalnom štoperu Serhiju Ramosu na kraju sezone ističe ugovor.

Real bi da ga zadrži najviše dve godine, ali sa manjom platom nego što sad ima, dok Ramos zahteva ugovor do 2024. i gotovo 12.000.000 evra koliko trenutno ima!

Toliko će imati i novajlija iz Bajerna, David Alaba. Perez ceni Ramosa priznaje, ali mu je čudno što Serhio ne prepoznaje težak finansijskki trenutak po klub.

Foto: ap photo

 

- Naravno da ga volim. Doveo sam ga još 2005. iz Sevilje... rekao je Perez nedavno!

Srpski reprezentativac Luka Jović je posle odlaska na pozajmicu u Ajntraht pristao da prima manje od oko 5.000.000 evra zagarantovanih ugovrom za takmičarsku 2020/21!

Foto: AP/Photo

 

Njemu je plata manja deset odsto od ugovorene. Nema sumnje da Florentino to ceni!

- Razgovaramo sa mnogim igračima i neki od njih su već pristali na smanjenje plate. Posebno dvojica koja su nas napustila, Luka Jović i Martin Odegard. Ramos je prošle godine prihvatio redukciju primanja, ove je situacija drugačija. Ako Mbapea ne dovedemo ove godine, niko se neće ubiti. Imamo vrhunsku ekipu, vezni red koji je primer svima. Veterani? Moraćemo da kupujemo, ali to neće biti ništa ekstremno. Benzemu ćemo možda morati da prodamo, kao i Ramosa. Ko bi želeo da izgubi Ramosa? Sve zavisi od situacije u klubu ... rekao je Florentino Perez.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija