• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2021

17:52

FERGI PLAKAO KADA JE SRBIJA GUBILA! Prisetio se "magične" noći na Marakani!

Fudbal

FERGI PLAKAO KADA JE SRBIJA GUBILA! Prisetio se "magične" noći na Marakani!

Podeli vest

Reprezentacija Škotske slavila je u Beogradu protiv Srbije u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo

Atmosfera nakon meča na Marakani u taborima bila je potpuno različita. Reprezentacija Srbije teško se oporavljala od šokantne eliminacije, dok Škoti i dan danas pričaju o "magičnoj" večeri u Beogradu.

- Kad je Srbija izjednačila u 90. mintu, pomislio sam: „Svemogući Bože, odosmo u produžetke, nemamo šanse“. Naši momci su, ipak, prozreli šta se dešava, zagrizli su do kraja i pobedili - rekao je Ser Aleks Ferguson o meču. 

Pitanje pobednika rešeno je tek posle penala. 

- Šta reći za odbranu penala Dejvija Maršala! Dečko nije znao da li smo se plasirali ili ne, dok je shvatio svi su mu već bili na ramenima. A onda intervju Rajana Kristija. Plakao sam dok sam gledao kako i sam lije suze. Bilo je fantastično. Govorio je o jačanju nacionalnog naboja! Zadivljujuće - istakao je legendarni trener. 

Foto: Reuters

Utakmica iz Beograda pratila se širom Škotske, a Ferguson ističe da se nije odvajao od ekrana dok je trajao meč.

- Siguran sam da je pola Škotske te večeri bilo uz televizijske prijemnike i posmatralo prenos iz Beograda. Zauvek ćemo se sećati Maršalove reakcije i Kristijevog intervjua. To su posebni trenuci koji na tačan način opisuju šta je uspeh značio svakom od nas. Rajan Kristi je plakao za Škotsku, za svakog škotskog navijača. Kod selektora Stiva Klarka me najviše impresionira što je nepokolebljiv - podvukao je bivši trener Mančester junajteda. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija