• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2021

16:03

NISU NEPOBEDIVI! Lalatović veruje u ČUDO protiv Zvezde!

Fudbal

NISU NEPOBEDIVI! Lalatović veruje u ČUDO protiv Zvezde!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine rekao je danas da veruje u pobedu nad Crvenom zvezdom u predstojećoj utakmici Super lige Srbije

- Zvezda juri neki rekord, ali ekipa koja bude bolja neka pobedi. Uvek postoje šanse, jer nije Zvezda nepobediva. Ima ogromne vrline, ali ima i mane. Mi idemo u Beograd sa željom da pobedimo, ali neće biti lako. Zvezda je u ovom trenutku jako organizovana i moćna. Imaju moćnu upravu i igrački kadar, ali uvek postoji mogućnost da se svaki tim na terenu pobedi. Imaju 90 odsto vrlina, ali znamo i njihovih 10 odsto mana, koje želimo da iskoristimo - rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Vojvodina će u četvrtak gostovati Zvezdi u 34. kolu srpskog prvenstva. Crveno-belima je ovo prva "meč lopta" za titulu, dok je Vojvodina osigurala mesto koje vodi u evropske kvalifikacije. Trener Lala tokom konferencije pred meč ponovo se obračunao sa upravom novosadskog tima koji njemu radi iza leđa. 

Foto: Starsportphoto

- Ovo je derbi kola, igra prvi protiv trećeg. Svi znamo kako je Zvezda igrala u Evropi i koliko dominira u našem prvenstvu. Znamo koliko su superiorni, imaju veliki fond igrača, sjajnog trenera, pojedince koje mogu da reše meč u svakom trenutku. Tu su Ivanić i Katai, sposobni da jednim potezom reše utakmice i u Evropi, a kamoli u našem prvenstvu. Sigurno ne idemo sa belom zastavom jer nemamo šta da izgubimo, pošto smo u poziciji da smemo da dopustimo da izgubimo sve do kraja, na šta sam posebno ponosan. To se desilo poslednji put takođe kada sam ja bio trener, kada smo imali 15 bodova više od sledećeg iza nas na tabeli i evo sada kada sam opet ja tu - kazao je Lalatović.

Utakmica će se igrati sutra od 18.55 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17