• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

08:41

GVARDIOLA EMOTIVNIJI NEGO IKADA! Ovo je neverovatno! Pita se i VIŠA SILA!

Fudbal

GVARDIOLA EMOTIVNIJI NEGO IKADA! Ovo je neverovatno! Pita se i VIŠA SILA!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Pari Sen Žermen sa 2:0 (1:0) i tako obezbedili finale Lige šampiona

Nakon enormnih ulaganja, ogromnog broja transfera, dolaska Pepa Gvardione, Siti će napokon igrati finale Lige šampiona i biti favorit ko god mu bude sa druge strane! Gvardiola je naravno bio  ponosan na veliki uspeh, posebno je istakao koliko je teško domoći se velikog finala.

- Ovo je neverovatno. Ljudi misle da je lako doći do finala Lige šampiona. Sve što smo radili proteklih pet godina konačno ima smisla. Moji momci su svakog dana bili konstantni. Postigli smo gol kroz živi zid u prvoj utakmici, a danas je Markinjos pogodio prečku u prvom poluvremenu, malo je potrebno da ispadnete. Mančester junajted je osvojio titulu jer se Džon Teri okliznuo, pa je postigao gol u poslednjem minutu protiv Bajerna, Real je to uradio protiv Atletika u 93. minutu. Ovo je jako teško takmičenje i pita se i neka viša sila.- rekao je Gvardiola i dodao:

Foto: reuters

 

- Najpre želim da se obratim igračima koji nisu igrali danas. Jako mi je žao zbog njih jer su bili fantastični tokom čitave sezone i znam koliko je teško kada ne igraš. Zatim da se zahvalim i našem vlasniku u Abu Dabiju i ljudima iz svih drugih sektora. Voleo bih da kažem da je ovo pobeda za sve igrače koji su bili tu pre nas, Kolina Bela i Majka Samerbija, ali posebno za one koji su došli nakon preuzimanja i pomogli klubu da dosegne viši nivo - Džou Hartu, Pablu Zabaleti, Vensanu Kompaniju, Davidu Silvi i Serhiju, koji je tu sa nama.

Foto: reuters

 

Malo je reći da je zadovoljan time što je njegova ekipa nadigrala PSŽ u obe utakmice.

- Dobili smo tim koji je izbacio Barsu i Bajern sa 4:1 na kraju. Mučili smo se u prvom poluvremenu, jer nismo uspevali da izvršimo presing. U drugom smo zbili redove i bili mnogo, mnogo bolji. Ovo je neverovatna i ogromna pobeda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17