• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2021

23:06

MANĆINI PROTIV VELSA POKAZAO KAKAV JE CAR! On je patio zbog OVOGA, pa nije želeo da se to još nekome desi!

Fudbal

MANĆINI PROTIV VELSA POKAZAO KAKAV JE CAR! On je patio zbog OVOGA, pa nije želeo da se to još nekome desi!

Podeli vest

Selektor Italije Roberto Manćini je odlučio da nekoliko minuta pre kraja utakmice sa Velsom izvede iz igre prvog golmana Donarumu i umesto njega pruži priliku iskusnom Salvatoreu Siriguu i prijatno iznenadio mnoge

Treneri ne čine često, gotovo nikada, zamenu golmana, sem ako ne postoji baš valjani razlog!

Iskusni stručnjak Roberto Manćini ima poseban pristup ovoj generaciji fudbalera Italije, verovatno i zbog ličnih loših uspomena...

Foto: Tanjug

 

On je 1990. godine bio deo reperezentacije Italije koja je osovjila treće mesto na Svetskom prvenstvu održanom u ovoj zemlji, ali nije odigrao nijedan meč!

Manćini sada tvrdi da je to jedan od najmračnijih trenutaka u njegovoj igračkoj karijeri.

-  Žao mi je što barem jednom nisam nastupio na velikom takmičenju kakvo je Svetsko prvenstvo. Igrao sam na Euru, ali ništa ne može da se meri sa Mundijalom. Da mogu da vratim vreme, potrudio bih se da zaigram bar nekoliko minuta - izjavio je svojevremeno Manćini.

Nema sumnje da mu Salvatore Sirigu ovo nikada neće zaboraviti! Posebno ako Italija osvoji titulu...

Inače, Manćini je izjednačio rekord Vitorija Poca od pre osam decenija sa 30 uzastopnih pobeda.

- Poco je osvojio mnogo važnih trofeja, a ja sam i dalje iza tog nivoa. Svaki tim u osmini finala može da osvoji EURO. Ne smemo da mislimo da možemo da pobedimo svaki meč i ništa ne smemo da uzimamo zdravo za gotovo", poručio je Manćini.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17