• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2021

13:10

FRANCUZI VEĆ PROGLAŠAVAJU ZIDANA SELEKTOROM! Dešan je bio pogubljen, menjao je taktiku, nije znao šta da radi... REPREZENTACIJA NA STUBU SRAMA!

Tanjug

Fudbal

FRANCUZI VEĆ PROGLAŠAVAJU ZIDANA SELEKTOROM! Dešan je bio pogubljen, menjao je taktiku, nije znao šta da radi... REPREZENTACIJA NA STUBU SRAMA!

Podeli vest

Fudbaleri Švajcarske pobedili su Francusku posle penala rezultatom 5:4 (3:3) i plasirali se u četvrtfinale Evropskog prvenstva gde će se sastati sa Španijom! Francuzi su ogorčeni zbog ispadanja svojih ljubimaca, a selektora Didijea Dešana krive za sve

Šokantna eliminacija Francuske već u osmini finala Evropskog prvenstva izazvala je pravu buru u zemlji! Aktuelnom svetskom šampionu su kritiku uputili svi! Domaći mediji, javnost, navijači, ali i novinari širom Starog kontinenta!

Foto: tanjug/ap

 

Mediji pišu da je Zinedin Zidan 100 odsto spreman da zameni Dešana!

- Napustio je Real Madrid, samo čeka poziv Saveza. Njegov stručni štab je već spreman, samo da ga pozovu i potpišu - može se danas pročitati na mnogim sportskim stranicama...

Francuska reprezentacija ima verovatno najgori period još od ispadanja u grupnim fazama kontinentalnog takmičenja 2008. i Mundijala dve godine kasnije! Za glavnog krivca okrivljen je Didije Dešan.

Foto: Tanjug

 

Na naslovnici Ekipa stoji “Zbrisani“ ! Do skoro omiljeni selektor sada se krivi što nijednog trenutka nije imao jasnu viziju sistema pošto je taktiku menjao od utakmice do utakmice!

- Zbog toga se u vazduhu poslednjih dana osećao miris improvizacije koji je potvrđen na terenu sinoć. Trener je koristio svoj sistem bez mnogo ambicija, bez prethodnih razgovora sa svojim igračima. Da li je to uradio s dobrim razlogom? Da li je to bio njegov način da zadovolji ego napadača, Mbapea, Benzeme i Grizmana, da ih stavi da igraju na svojim omiljenim pozicijama? Istorija će pamtiti da je Francuska eliminisana, uz strašan nedostatak na levom beku zbog povreda Lukasa Ernandeza i Luke Dinja- piše u Ekipu.

Foto: Tanjug

 

- Protiv Švajcarske menjao je taktiku tri puta za 45 minuta što jasno pokazuje da je od samog početka bio izgubljen, u najboljem slučaju da je pogrešio!

Sofoot je Dešana pitao “da li zna da u rotaciji ima 26 igrača“?

- Igrači koji su ostali na klupi Plavih mogli su da donesu promenu i boljitak koji je ekipi toliko nedostajao. Markus Tiram je za devet minuta na terenu uradio više nego praktično cela startna postava zajedno. Dešanova krivica za ovo je ogromna, jer je uradio sve pogrešno, od A do Š. Izgubljen je balans u timu!

Foto: Tanjug

 

Javnost smatra da su pohvale zaslužili samo Karim Benzema i Pol Pogba čije su igre okarakterisane kao “blistave“.

Melem za rane“ (Ekip), “Dijamanti“ (Figaro) “Genijalci“ (Sofoot)... Za ostale nisu bili blagonakloni... Sada svi očekuju Zidana i neku novu energiju!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17