• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2021

11:25

KRŠ I LOM U SVLAČIONICI JUNAJTEDA! Ronaldo ne podnosi saigrača!

reuters

Fudbal

KRŠ I LOM U SVLAČIONICI JUNAJTEDA! Ronaldo ne podnosi saigrača!

Podeli vest

Katastrofa Mančester junajteda u derbiju sa Liverpulom (0:5) i dalje je tema broj jedan.

Ole Gunar Solskjer je za sada preživeo oluju. Ali, pre svega jer klub nema spremnu adekvatnu zamenu u ovom trenutku i što kupuju vreme da je pronađu.

Solskjer je, prema "Tajmsu", u utorak došao pre svih u trening centar u Karingtonu, a otišao poslednji. Pre treninga imao ozbiljan sastanak sa igračima na kom se dugo raspravljalo o meču sa Liverpulom.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Takođe, u centru pažnje je i Kristijano Ronaldo. Američki ESPN tako donosi priču o raskolu u svlačionici "đavola", posebno o odnosu Ronalda i Mejsona Grinvuda.

Portugalac po dolasku na Old traford igra u špicu napada, a Grinvud po krilu. Ronaldo kao špic očekuje asistencije, da mu sa krila serviraju lopte za gol.

Foto: reuters

Mejson Grinvud - Ronaldo ga ne podnosi

 

Grinvudov stil na krilu sličan nekadašnjem Ronaldovom, da završava akciju, a ne da traži centarfora. Stoga i postoji animozitet Kristijana prema 20-godišnjem saigraču.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Grinvud u sezoni je postigao četiri gola, i to na startu sezone u prva tri kola dok nije bilo Ronalda i dok je on igrao špica. Ronaldo je zaigrao od 4. kola, postigao tri gola u prve dve utakmice, a zatim je usledio post od četiri utakmice. Portugalac može da se pohvali efikasnošću u Ligi šampiona, gde je u sva tri kola dao po gol Jang Bojsu, Viljarealu i Atalanti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija