• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

21:06

VAN GAL ZAVRŠIO U BOLNICI! Selektor HOLANDIJE pao sa BICIKLA, ali će biti sa EKIPOM!

Reuters

Fudbal

VAN GAL ZAVRŠIO U BOLNICI! Selektor HOLANDIJE pao sa BICIKLA, ali će biti sa EKIPOM!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Luj van Gal predvodiće ekipu u poslednjoj utakmici u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Norveške, uprkos tome što je povredio kuk posle pada sa bicikla

Van Gal je u nedelju vozio bicikl u blizini hotela u kome je smeštena ekipa, kada je pao i odveden je u bolnicu na preglede. On je današnju konferenciju za novinare održao putem interneta, a trening je vodio vozeći se u vozilu za golf, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

- Fizički nisam dobro, ali mozak i dalje radi. Imam velike bolove i zbog toga sam na trening došao u vozilu za golf. Mogu sve da radim i obavio sam sve pripreme za utakmicu koje uglavnom obavljam - rekao je 70-godišnji Van Gal.

Foto: AP PHOTO

Kapiten Holandije Virdžil van Dajk rekao je da su svi šokirani zbog povrede selektora.

- Srećni smo što može da nas predvodi, povreda nije mnogo uticala na pripreme. Jutros je vodio sastanak, usmerava nas i dalje. Van Gal želi da da odemo na Svetsko prvenstvo - naveo je on.

Holandija je posle vođstva 2:0, u subotu odigrala nerešeno 2:2 protiv Crne Gore i propustila priliku da se tada direktno plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Holandija će u utorak od 20.45 u Roterdamu igrati protiv Norveške poslednju utakmicu u kvalifikacijama i biće joj dovoljan i bod za plasman na Mundijal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17