• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2021

06:00

KAD PIKSI NAGAZI TRESE SE SRBIJA! Da li je selektor prozvao Muslina kada je pričao o BUDALAŠTINAMA?

Starsportphoto

Fudbal

KAD PIKSI NAGAZI TRESE SE SRBIJA! Da li je selektor prozvao Muslina kada je pričao o BUDALAŠTINAMA?

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi u intervjuu za italijansku Gazetu pričao je o Sergeju Milinković Saviću i Dušanu Tadiću

Piksi je istakao da se u Srbiji dugo vodila polemika da li mogu zajedno da igraju  Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić.

Stojković je sada, čini se, potkačio bivšeg selektora - Slavoljuba Muslina. Iskusni stručnjak je Srbiju odveo na Mundijal u Rusiji 2018. Ali, odrekao se Sergeja Milinkovića-Savića u kvalifikacijama tvrdnjama da "guši" Dušana Tadića, te da njih dvojica nikako ne mogu da igraju  zajedno.

Foto: Starsportphoto

 

Piksi je dokazao da tonije tačno i da vrlo dobro funkcionišu kada su jedan pored drugog.

Sergej je svetska klasa. Možete misliti da je bilo u Srbiji ljudi koji su smatrali da Tadić i Sergej ne mogu da igraju zajedno. To su budalaštine. U mom timu uvek ima mesta za velike igrače. Obojica su starteri i svi vide kakva je to zabava – rekao je Piksi i tako, deluje, indirektno potkačio Slavoljuba Muslina i Ljubišu Tumbakovića, koji su imali stav da Sergej i Tadić ne mogu zajedno da igraju, jer su sličnog profila - rekao je Stojković.

Foto: tanjug/ap

Dušan Tadić i Sergej Milinković Savić

Muslin nije mislio tako,  na kraju je dobio otkaz i nije vodio Orlove na Svetkosm prvenstvu.

- Milinković-Savić igra na poziciji Tadića, a znamo njegov učinak. On je najbolji asistent kvalifikacija, a dao je i četiri gola. Imam svoje kriterijume i kad Sergej Milinković-Savić bude ispunjavao ta tri kriterijuma biće pozvan, svima su vrata otvorena -  kazao je pre četiri godine Muslin.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Nema razloga za prozivanjem Muslina jer je i on takodje odveo reprezentaciju na svetsko prvenstvo a onda su ga "srtucnjaci" koji i danas sede u FSS oterali i doveli Krstajica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija