• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2021

13:17

TRENER BRAGE PRETI ZVEZDI! Iz Portugala stižu reči koje na Marakani mogu samo da povećaju motivaciju

Starsportphoto

Fudbal

TRENER BRAGE PRETI ZVEZDI! Iz Portugala stižu reči koje na Marakani mogu samo da povećaju motivaciju

Podeli vest

Šef stručnog štaba Brage Karlos Karvaljal najavio je da će njegov tim protiv Crvene zvezde ići na pobedu i prvo mesto u grupi F Lige Evrope

Braga je protiv Midtjilanda propustila šansu da sebi i Crvenoj zvezdi obezbedi prolaz u nokaut fazu Lige Evrope, pošto je u sudijskoj nadoknadi poražena golom iz penala.

Posle tog meča je Karlos Karvaljal izneo svoje utiske.

To je fudbal. Greške se dešavaju. Galeno je dao sjajan gol ali onda smo napravili defanzivnu grešku. Nisam još pogledao snimak, ne znam da li je penal ali hajde da verujemo sudijama i VAR tehnologiji. Suočili smo se sa teškim rivalom jer je Midtjiland jako dobro ušao u meč. Postigli su gol u prvom minutu, ali smo uspeli da uspostavimo balans do poluvremena i da izjednačimo. U drugom poluvremenu nisam bio zadovoljan igrom, ali smo onda promenili pristup, zaigrali rizičnije i stigli do 2:2. Nažalost napravili smo grešku koja nas je koštala poraza - rekao je trener Brage.

Foto: Starsportphoto

Karlos Karvaljal na meču sa Crvenom zvezdom u Beogradu

U poslednjem kolu će Braga dočekati Crvenu zvezdu u borbi za prvo mesto u grupi, a ulog će biti dodatno veći, pošto bi poraženi tim mogao da ispadne iz takmičenja u slučaju da Midtjiland pobedi Ludogorec u Bugarskoj.

Kada je meč završen, bili smo svesni da smo mogli bolje da prođemo. Ali i dalje sve držimo u svojim rukama. Treba da pobedimo Crvenu zvezdu i da osvojimo prvo mesto. Sa utakmicom na svom terenu i pred našim navijačima imamo sve šanse da prođemo dalje i da se dokopamo prvog mesta. Ne vredi gledati u prošlost jer sve zavisi od nas. Uradićemo sve što je u našoj moć - poručio je Karvaljal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija