• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

20:10

ŠPANSKA SERIJA, A NE ZLATNA LOPTA! Oglasio se RONALDO i OSUO PALJBU! Sve je LAŽ!

Tanjug

Fudbal

ŠPANSKA SERIJA, A NE ZLATNA LOPTA! Oglasio se RONALDO i OSUO PALJBU! Sve je LAŽ!

Podeli vest

Portugalski fudbal Kristijano Ronaldo poslao je poruku pred početak ceremonije dodele Zlatne lopte

Još nije ni počelo, a ceremonija dodele Zlatne lopte više liči na špansku ili tursku seriju! Uvođenje novih nagrada, nagađanje ko je osvajač, a sada i oštra poruka Kristijana Ronalda namenjena organizatorima! 

Portugalac nije među favoritima za Zlatnu loptu, ali smatra da nije zaslužio da ga u javnosti organizatori predstavljaju kao egomanijaka! Takvim ga je predstavio glavni urednik "Frans fudbala" Paskal Fere. 

- Današnji izbor objašnjava prošlonedeljne izjave Paskala Feree, kad je rekao da je ubeđen da je moj jedini cilj da završim karijeru sa više Zlatnih lopti nego Lionel Mesi. Paskal Fere je lagao, koristio moje ime da promoviše sebe i magazin za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovoran za dodelu tako prestižnog priznanja može da laže na taj način, njegove reči su čisto nepoštovanje osobe koja je uvek cenila Frans fudbal i izbor za Zlatnu loptu. Danas je Fere slagao ponovo, tako što je moje odsustvo sa ceremonije opravdao navodnim karantinom, koji inače ne postoji - napisao je Ronaldo na svom Instagramu! 

Foto: Reuters

Ronaldo je potom rekao da će se bez obzira na sve oglasiti i čestitati nagradu dobitniku. 

- Uvek sam spreman da čestitam pobednicima, u duhu fer-pleja, jer se tim načelom vodim od početka karijere. To radim zato što nikad nisam bio ni protiv koga. Samo želim da pobedim za klub za koji igram i reprezentaciju države koju predstavljam. Pobeđujem i zbog sebe i onih koji me vole. A ne borim se protiv nekoga. Moja ambijcija je da osvajam titule na klupskom i reprezentativnom nivou. Najveća ambicija u karijeri mi je da budem dobar primer svima koji žele profesionalno da se bave fudbalom. I da jednog dana moje ime zlatnim slovima bude upisano u istoriju fudbala. Uvek sam spreman da čestitam pobednicima, u duhu fer-pleja, jer se tim načelom vodim od početka karijere. To radim zato što nikad nisam bio ni protiv koga. Samo želim da pobedim za klub za koji igram i reprezentaciju države koju predstavljam. Pobeđujem i zbog sebe i onih koji me vole. A ne borim se protiv nekoga. Moja ambijcija je da osvajam titule na klupskom i reprezentativnom nivou. Najveća ambicija u karijeri mi je da budem dobar primer svima koji žele profesionalno da se bave fudbalom. I da jednog dana moje ime zlatnim slovima bude upisano u istoriju fudbala - istakao je Portugalac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija