• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2021

12:08

ČOVEČE, DA LI SI NORMALAN? Ovo do sada sigurno niste videli! /VIDEO/

printscreen

Fudbal

ČOVEČE, DA LI SI NORMALAN? Ovo do sada sigurno niste videli! /VIDEO/

Podeli vest

Neverovatno! Golman urugvajskog Sero Portenja Žan Paulo Fernandes dobije je crveni karton i pre nego što je utakmica počela

Fernandes je snimljen kako vređa navijače protivničke Olimpije, uoči finala Superkupa. Sudija je tp pogledao preko VAR sistema i bez razmišljanja mu pokazao crveni karton. 

Početak meča je kasnio zbog reakcije navijača, pošto su bacali na teren sve što im je bilo pod rukom.

- Kod nas u Brazilu je ovo normalno. Ja sam krenuo da ostavim flašu vode pored gola, a oni su me gađali. Onda sam napravio šta sam napravio... Kod nas u Brazilu takvom gestikulacijom čak i slave golove. Teško mi je prihvatiti odluku sudije - rekao je 26-godišnji brazilski golman.

 

S obzirom na to da je do isključenja došlo pre početka utakmice, Sero Portenjo je utakmicu počeo s 11 igrača i Fernandesa je zamjenio rezervni golman Rodrigo Munjos. Sero Portenju je izgubio 3:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija