• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2021

14:40

BOGATAŠI ZAGRIZLI ZA SRBINA! Najbogatiji klub na svetu hoće Luku Jovića!

Starsportphoto

Fudbal

BOGATAŠI ZAGRIZLI ZA SRBINA! Najbogatiji klub na svetu hoće Luku Jovića!

Podeli vest

Španski medji pre nekoliko dana pisali su da će Luka Jović najverovatnije ostati u Real Madridu i nakon zimskog prelaznog roka

Srpski napadač je tokom decembra dobrim partijama ubedio trenera Karla Anćelotija da ga zadrži i u nastavku sezone, ali pitanje je da li će u tome uspeti.

Naime, "Mundo Deportivo" piše da bi Jović mogao da se preseli u Englesku. Za njega je zainteresovan Njukasl, koji ima probleme sa povredama Kaluma Vilsona i Alana San-Maksimana, pa će pokušati da dovedu Jovića tokom zime.

Foto: Tanjug

Luka Jović se seli u Njukasl

Navodno su u Njukaslu baš zagrizli za Srbina, pa ne žale novac kako bi doveli srpskog napadača. Nema sumnje, pustiće ga Real bez problema ukoliko Englezi platze koliko Madriđani budu tražili.

Podsećamo, Jović je u Real stigao letao 2019. godine za 60 miliona evra iz Ajntrahta, a madridski klub bi ga sada prodao i za duplo manju sumu. To Njukaslu, nezvanično najbogatijem klubu na svetu, ne bi predstavljao problem. Nije isključena ni pozajmica uz mogućnost otkupa, ali najpre se čeka odgovor Luke Jovića i njegovih menadžera.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17