• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2022

09:45 >> 12:29

TRANSFERI UŽIVO (5. JANUAR)! Roma dobija pojačanje iz Arsenala, Eriksen iznenadio sve! Igraću na SVETSKOM prvenstvu u Kataru!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (5. JANUAR)! Roma dobija pojačanje iz Arsenala, Eriksen iznenadio sve! Igraću na SVETSKOM prvenstvu u Kataru!

Podeli vest

Zimski prelazni rok kada je reč o "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu" iz minuta u minut možete da pratite uz Informer.rs

U narednim danima, tačnije do kraja prelaznog roka, detaljno ćemo pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

I dalje čekamo neku "bombu" kada su srpski igrači u pitanju, a biće bez sumnje i te kako zanimljivo. U centru pažnje će, između ostalog biti Dušan Vlahović, Luka Jović, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić, ali i odlasci i dolasci iz Crvene zvezde i Partizana, naravno i dešavanja u ostalim klubovima Superlige...

14.40 - Renato Sančez

Francuski Le 10Sport pod vinjetom ekskluzivno donosi informaciju da će Barselona u januaru pokušati da dovede Renata Sančeza iz Lila! Ne spada ovaj medij u najuglednije sportske u državi, pa za sada informaciju treba prihvatiti sa rezervom.

14.00 - Ajnli Mejtland-Najls će danas obaviti lekarske preglede u Londonu pre nego li se zaputi u Rim. Ali Žoze Murinjo bi osim engleskog univerzalca u prvoj nedelji prelaznog roka mogao da dobije još jedno, vrlo korisno pojačanje. Reč je o Bubakaru Kamari izuzetno talentovanom defanzivnom vezisti Marselja koji je poslednjih nedelja bio na meti mnogih evropskih klubova. Momak koji ima samo 22 godine, ušao je u poslednjih šest meseci ugovora i francuski velikan bi ga pustio za 5.000.000 (po Transfermarktu vredi 25.000.000).

13.30 - Remzi sigurno odlazi! Nema nikakve dileme da Aron Remzi napušta Juventus. To je na konferenciji za medije takođe potvrdio Maks Alegri.

12:02 - Prema informacijama iz Francuske, Sent Etjen je pokušao da dovede i nekadašnjeg štopera Crvene zvezde i Monpeljea Damijana le Taleka, ali je defanzivac AEK-a nije zainteresovan

11:30 - Zvanično su se rastali Crvena zvezda i Aleksa Vukanović.

 

 

11:11  - Vulverhemptonovo prvo pojačanje ove zime je Japanac Haj Kavabe iz Grashopersa

 

 

10:55 - Italijanski mediji otkrili su da je Napoli, pre nego što je Lorenco Insinje prihvatio ponudu Toronta, poslao svoju poslednju ponudu. U pitanju je bila plata od 3.500.000 evra, plus 1.500.000 evra bonusa. 

10:33 - Kacper Kozlovski će do kraja sezon nositi dres belgijskog Uniona.

 

 

10:26 -  Barselona je registrovala Danija Alvesa koji će već večeras protiv Linaresa u Kupu kralja imati priliku da debituje za Katalonce. 

 

 

10:04 - Iskusni srpski golman, dosadašnji član Voždovca, Miloje Preković (30), karijeru nastavlja u Uzbekistanu, pošto je potpisao za ekipu Dinamo Samarkand.

09:49- Danski fudbaler Kristijan Eriksen rekao je da želi da se vrati na teren i da mu je cilj da zaigra na Svetskom prvenstvu u Kataru. On je i dalje bez kluba, a njegov status će biti poznat narednih dana...

Foto: Tanjug/AP

 

- Želim da igram fudbal, nema razloga zašto bih prestao. Moj cilj je da igram na Svetskom prvenstvu u Kataru. To je bio moj način razmišljanja sve vreme!

9:46 - Igrač Arsenala Ejnsli Mejtland Najls će uskoro postati novi igrač Rome. On je već neko vreme želja Žoze Murinja, a on će u Rimu imati mnogo više prilike nego u Premijer ligi...

09.45 Dobro jutro i dobro došli. Pratite uz Informer.rs novi dan na fudbalskoj pijaci. OVDE možete da se podsetite šta se dešavalo 4. januara!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17