• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.01.2022

16:41

PREDSTAVLJEN TRILING POJAČANJA! Stigli golman, štoper i krilo

Starsportphoto

Fudbal

PREDSTAVLJEN TRILING POJAČANJA! Stigli golman, štoper i krilo

Podeli vest

Fudbalski klub Radnički iz Niša doveo je danas trojicu igrača - Aleksandra Bogdanovića, Aleksandra Mesarovića i golmana Filipa Dujmovića

Bogdanović (22) je štoper i na Čair je došao iz Voždovca. On je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a zatim je igrao za Portimonense i Muru, odakle se vratio u Voždovac. 

Mesarović (23) je krilni napadač i bio je reprezentativac Srbije uzrasta do 18, 19 i 21 godine. Ponikao je u Vojvodini, za koju je odigrao 47 utakmica. U novosadskom timu je već sarađivao sa trenerom Radoslavom
Batakom. Posle Vojvodine je nastupao Napredak i Kabel, a u Niš je stigao iz IMT-a.

Dujmović (22) je golman mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. On je u Radnički došao iz Spartaka iz Subotice, čiji je standardni golman bio u poslednjih godinu i po dana. Dujmović će biti konkurencija iskusnom Damiru Kahrimanu za mesto među stativama.

Radnički je saopštio i da je produžio ugovor sa Nikolom Aksentijevićem.

Ekipu su napustili Borko Duronjić, koji je otišao u Radnik iz Surdulice, makedonski internacionalac Todor Todoroski, Nikola Stevanović i Vanja Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17