• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

08:30

UŽAS U BRAZILU! Bačena bomba na autobus sa fudbalerima! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

UŽAS U BRAZILU! Bačena bomba na autobus sa fudbalerima! (VIDEO)

Podeli vest

Užas u Brazilu! Bačena je bomba na autobus sa fudbalerima kluba Baija pre meča sa Sampa Korejom (2:0), a najmanje tri igrača su povređena, prenose tamošnji mediji


Brazilski klub potvrdio je da su najmanje tri igrača povređana, kada je bačena bomba na autobus dok su fudbaleri išli na utakmicu.

Na fotografijama se vidi krv na sve stane i velika rupa na jednom prozoru. 

 

 

Golman Danilo Fernandez je u bolnici, lice mu je unakaženo nakon pucanja stakla posle eksplozije, dok su u bolnici i bek Mateus Baija i napadač Marselo. 


Fernandez se javio na društvenim mrežama, rekao je da je dobro, ali nije želeo da otkriva detalje. Pretrpeo je opasne posekotine po licu i vratu od srče.

- Danilo je igrač koji je zaradio najozbiljnije povrede. Ima nekoliko posekotina po licu, vratu i donjim rebrima, pa je to moralo da mu se sanira. Ostaće u bolnici radi opservacije i dodatnih testova oftamologa - izjavio je timski lekar.

 

 

 


Policija je navela da istražuje incident koji se dogodio u Sulvadoru.

- Prikupljamo snimke, izjave igrača i svedoka koji su bili na licu mesta. Uradićemo sve da što pre identifikujemo i uhapsimo počinitelje - poručili su iz policije. 

Pojedini mediji spekulišu da se za sve krivi navijači Baije, koji navodno na ovaj način žele da uplaše fudbalere kako bi imali što bolje rezultate. 

Bahia je prišle godine ispala u drugu ligu Brazila, a zabeležila je jednu pobedu u poslednjih šest utakmica.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija