• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

13:17

ŠKOTI OPREZNI PRED DOLAZAK ZVEZDE: Nismo favoriti! Imaju sjajan tim!

reuters

Fudbal

ŠKOTI OPREZNI PRED DOLAZAK ZVEZDE: Nismo favoriti! Imaju sjajan tim!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde razbili su Novi Pazar (5:0) u meču Superlige Srbije i napravili sjajnu uvertiru pred duel u Ligi Evrope

Crveno-beli prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv škotskog Rendžersa igraju u četvrtak od 21 čas (Arena1).

Zvezda je bila prva u grupi Lige Evrope, zbog čega su preskočili jednu nokaut rundu.  S druge strane Rendžers je eliminisao Borusiju Dortmund posle dve odlične partije.

Foto: reuters

 

Sada defanzivac škotskog giganta Skot Arfild najavljuje pohod na novu pobedu.

- Biće fantastično. Očekivanja za nas su uvek ista, pokušaćemo da pobedimo. Nije bitno protiv koga igramo, da li je klub veći ili u rangu Borusije Dortmund, ili onih koji su već bili ovde - rekao je Arfild za lokalne medije.

Foto: reuters

 

Arfild ističe da neće biti favorita u dvomeču starih znanaca, koji su se susreli poslednji put u sezoni 2007/08 u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Crvena zvezda je sjajan tim. Stigla je do ove faze sa razlogom. Završila je kao prva u grupi. Mislim da javnost misli da smo verovatno mi favoriti, ali mi sebe ne vidimo tako - dodao je 33-godišnji Kanađanin.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17