• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

19:45

ODLAZI I DRUGI ORAO IZ FIORENTINE! Premijerligaš postigao usmeni DOGOVOR sa VIOLOM, a JUVE se meša!

Starsportphoto

Fudbal

ODLAZI I DRUGI ORAO IZ FIORENTINE! Premijerligaš postigao usmeni DOGOVOR sa VIOLOM, a JUVE se meša!

Podeli vest

Štoper Fiorentine i reprezentacije Srbije, Nikola Milenković, neće još dugo biti član tog italijanskog kluba

Nakon odlaska Dušana Vlahovića iz Fiorentine, gotovo sigurno odlazi i drugi Srbin! Ponovo se javio Vest Hem koji se i ranije raspitivao za usluge Nikole Milenkovića, a dve strane sada navodno imaju usmeni dogovor, prenose mediji sa Ostrva.

Foto: reuters

 

Sa obzirom na to da njegov ugovor ističe narednog leta, Fiorentina će morati i te kako da smanji potraživanja. U ovom momentu se pominje cifta između 15 i 20 miliona evra, što je značajna razlika u odnosu na 40 koliko su ranije tražili.

Foto: APphoto

 

Ipak, treba istaći da nije samo Vest Hem zainteresovan. Dobro obavešteni izvori navode da se u priču uključio i Juventus u koji je zimus i Dušan Vlahović.

Podsetimo, njegov transfer je u Firenci izazvao burnu reakciju, pa nema sumnje da bi i Milenkovićev odlazak u redove "Stare dame" dočekali "na nož" i reagovali identično! 

Bilo kako bilo, ostaje da se vidi gde će naredne sezone igrati Milenković, a šanse su minimalne da to bude u dresu Fiorentine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17