• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

07.04.2022

17:25

Dobio sam šamar, a onda ostao u čudu! PETROVIĆ ZA INFORMER BEZ DLAKE NA JEZIKU POSLE NEMILIH SCENA! Progovorio o Stankoviću, Kataiju i celom sukobu!

Starsportphoto

Fudbal

Dobio sam šamar, a onda ostao u čudu! PETROVIĆ ZA INFORMER BEZ DLAKE NA JEZIKU POSLE NEMILIH SCENA! Progovorio o Stankoviću, Kataiju i celom sukobu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su na Marakani sa 4:0 (1:0) savladali TSC

Bilo je veoma napeto na utakmici Crvena zvezda - TSC u četvrtfinalu Kupa Srbije. U jednom trenutku prvog dela meča povredu je doživeo vezista crveno-belih Gelor Kanga i morao je da izađe iz igre, a nedugo posle toga umalo je izbila tuča kraj aut-linije.

Posle sukoba veziste Zvezde Aleksandra Kataija i levog beka gostiju Nemanje Petrovića, trener crveno-belih Dejan Stanković uleteo je u gužvu, zadržao Kataija, a onda su njega zadržavali tokom rasprave sa bivšim igračem Rada i Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

Nemanja Petrović nije poznat kao konfliktan igrač, a kako je rekao za Informer.rs našao se u čudu zbog nekoliko situacija koje su se desile na meču sa šampionom Srbije.

- Iskreno, Kataijev i moj duel bio je normalan, fudbalski. Sve je bilo u žaru borbe, bez ikakve loše namere ili naboja. Ipak, tome su prethodile neke sudijske odluke. Pre pomenute situacijue ja sam dobio udarac od kojeg sada imam masnicu . Nije bilo VAR-a, ok, može da se desi da nije video! Ipak, nakon toga ulazim u duel i dobijam šamar i ponovo ništa! Bio sam u čudu...  

Foto: Starsportphoto

 

Upitan šta mu je rekao trener Crvene zvezde Dejan Stankvić kada je uleteo na teren, nekadašnji mladi reprezentativbac Srbije je u dahu odgovorio:

- Iskreno ne znam šta je sve rekao, samo sam čuo da je vikao, a po grimasama sam mogao da pretpostavim. Da se razumemo, Stanković je srpska, evropska, a mogu slobodno da kažem i svetska legenda i uveren sam da situacija ne bi ni eskalirala da nije reagovao! Kataija i mene je razdvojio sudija, kao što to imamo svakodnevno prilike da vidimo na utakmicama i mislim da je već tada mogao normalno da se nastavi meč- kaže Petrović i dodaje:

Foto: Starsportphoto

 

- Posle minut sam imao kratak razgovor sa Saletom (Aleksandar Katai) gde smo izgladii sve i pitao sam ga šta je ovo, šta se dešava i dobio očekivan odgovor - "Tenzija". Dakle, nisam bio ja uzrok, nego nešto drugo. U prilog tome govori i "frka" koja se desila na meču Partizana i Loznice i jasno je da je ulog veliki, a napetost sve veća kako se bliži kraj! Čuo sam neke priče da igramo za druge, ali mi gledamo samo sebe, TSC je takav klub!

TSC je poražen sa čak četiri gola razlike, ali odlični defanzivac smatra da to nije realan rezultat.

- Mislim da to misli svako ko je gledao utakmicu. Meč je bio potpuno egal do drugog penala, a onda je došao i crveni karton i završilo se kako se završilo! Uskoro kreće plej-of


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dekduba

pre 2 godine

Da je bilo VAR-a dobili bi vi crveni karton u 5-om minutu zbog mesarskog starta nad Kangom a ovako za taj start igrac nije dobio ni zuti karton verovali ili ne

Betmen

pre 2 godine

Станковић није никаква легенда већ озбиљан говнар који се ретко виђа...

mile

pre 2 godine

Samo u našem fudbalu trener može da uleti u teren i deli svoju pravdu, a da mu se sudije sklanjaju da se ne zamere. Postoji restriktivan prostor oko klupe, i svako napuštanje njega nosi određene posledice. Za ovakvo ponašanje u nekoj normalnoj ligi bi dobio nekoliko utakmica suspenzije, pa makar bio i trener Reala. A kod nas ce dobiti tapšanje po ramenu jer je "zaštitio" svog igrača i zato što je "temperamentan". I zato će nastaviti da se tako ponaša na svakoj utakmici, kao i do sada.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija