• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

12:07

BIVŠI ZVEZDIN TRENER SEDA NA KLUPU SRPSKOG SUPERLIGAŠA!

Starsportphoto

Fudbal

BIVŠI ZVEZDIN TRENER SEDA NA KLUPU SRPSKOG SUPERLIGAŠA!

Podeli vest

Fudbalski klub Napredak je sve bliži dovođenju nekadašnjeg stratega Crvene zvezde, Slaviše Stojanovića

Prvi korak čelnika Napretka po okončanju sezone biće pronalazak šefa stručnog štaba s obzirom na to da je prilikom postizanja dogovora sa Zoranom Milinkovićem predviđena saradnja do kraja sezone.

Milinković je uspeo da donese Kruševljanima plej-of, ali je duel sa Metalcem do sada jedini u kojem je Napredak pod njegovom komandom osvojio bodove! Izvesno je da će rukovodstvo kluba već po završetku ovosezonskih oboveza, odnosno nakon gostovanja Čukaričkom u okviru poslednjeg kola, krenuti u rešavanje pitanja novog šefa struke.

Foto: Tanjug

 

Na radaru Napretka nalazi se Slaviša Stojanović, iskusni strateg trenutno bez angažmana- saznaje Mozzart sport.

 Trener koji je sa Crvenom zvezdom osvojio šampionsku krunu u sezoni 2013/14, bez angažmana je od maja 2021. godine i rastanka sa Levskim, a iz perspektive Kruševljana mogao bi da predstavlja aduta za iskorak s obzirom na to da su se od povratničke sezone 2016/17. pod Bagdalom takmičarske godine svodile na izbegavanje borbe za opstanak.

Foto: Starsportphoto

 

On je uz crveno-bele i Levski predvodio i Domžale, Celje, Lirs, Jataj i Rigu, kao i reprezentacije Slovenije i Letonije, pre nešto manje od mesec dana se pominjao i kao opcija za mesto na klupi Domažala, tima u kojem je stekao status legende osvojivši dve titule, međutim do povratka nije došlo. Nagoveštaj viših ambicija Napretka u predstojećem periodu, kao i stabilnosti kluba predstavlja i činjenica da je Marko Mišković ponovo pokazao spremnost da podrži i pomogne klub. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17