• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2022

07:19

OGLASILA SE SUPERLIGA! Evo ko SUDI večitima u poslednjem kolu!

Starsportphoto

Fudbal

OGLASILA SE SUPERLIGA! Evo ko SUDI večitima u poslednjem kolu!

Podeli vest

Poslednje kolo Superlige na programu je u nedelju, umesto u subotu kako je prvobitno bilo planirano, a povodom pomeranja termina su se oglasili i čelnici srpske fudbalske elite

Iz Zajednice navode da je zbog pomeranja došlo zbog košarkaškog spektakla u Beogradu, pošto je naša prestonica domaćin završnog turnira Evrolige.

- Zbog odigravanja međunarodnog košarkaškog turnira Evrolige u Beogradu na kome se očekuje prisustvo nekoliko hiljada navijača iz inostranstva danas je održan hitan sastanak sa predstavnicima Direkcije policije na kome su razmatrane sve okolnosti koje se odnose na bezbednosnu procenu i potencijalnu mogućnost ugrožavanja javnog reda i mira.

Imajući u vidu obavezu poštovanja Propozicija za takmičenje, kao i činjenicu da je bezbednost svih aktera i posetilaca naših utakmica glavni prioritet, doneta je odluka da se termin utakmica čije je odigravanje zakazano za subotu 21. maj u Beogradu, FK Crvena zvezda - FK Voždovac i FK Partizan - FK Radnički, promeni za nedelju 22. maj. Radi očuvanja integriteta takmičenja, a u skladu sa Propozicijama za takmičenje u Super ligi Srbije, navedena promena morala se primeniti i na utakmicu FK TSC - FK Vojvodina, s obzirom da se radi o utakmici koja odlučuje o plasmanu u UEFA takmičenja.  

Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije koristi priliku da izrazi zadovoljstvo saradnjom sa Direkcijom policije MUP-a Republike Srbije i iskazanim razumevanjem situacije od strane klubova, čime je očuvan odgovoran odnos prema uspešnoj i bezbednoj organizaciji utakmica i samog takmičenja - navedeno je u saopštenju Zajednice.

U nedelju će dve utakmice odlučivati o šampionu Srbije, a to su Crvena zvezda - Voždovac, odnosno, Partizan - Radnički Niš.

Crveno-belima je potrebno da ne izgube od Zmajeva, pravdu u tom meču deliće Dejan Trifković, dok će u Humskoj na centru biti Milan Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17