• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2022

19:16

SLUČAJNOST ILI NE? Jedan isti arbitar je DELEGIRAN na šest od sedam utakmica Zvezde! Biće i u FINALU Kupa Srbije!

Starsportphoto

Fudbal

SLUČAJNOST ILI NE? Jedan isti arbitar je DELEGIRAN na šest od sedam utakmica Zvezde! Biće i u FINALU Kupa Srbije!

Podeli vest

Crvena zvezda u poslednjem superligaškom kolu dočekuje Voždovac, a Partizan u Humskoj niški Radnički, oba meča se igraju u nedelju (18.30)

Šampion Srbije je daleko u boljem položaju od crno-belih, jer mu protiv Zmajeva odgovara sve osim poraza na Marakani, dok Parni valjak mora da savlada Nišlije i čeka pobedu Voždovca nad Zvezdom.

U međuvremenu, određena su službena lica za mečeve odluke.

Ono što je interesantno da će četvrti put uzastopno na mečevima Stankovićevog tima glavni u VAR sobi biti arbitar Momčilo Marković.

Marković je bio kontrolor dešavanja na terenu iz VAR sobe u Staroj Pazovi prethodno na duelima crveno-belih protiv Napretka, Radničkog iz Niša i Vojvodine, a sada će istu ulogu imati i u meču Crvene zvezde protiv Voždovca!

Zanimljivo, Marković je bio glavni u VAR sobi i u 167. večitom derbiju u prvom kolu plej-ofa, a potom je imao ulogu glavnog arbitra u duelu koji je Crvena zvezda igrala protiv Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić" u trećem kolu! Momčilo Marković će, dakle, kao sudija učestvovati u šest od sedam mečeva Crvene zvezde u plej-ofu!

Foto: Starsportphoto

Momčilo Marković

Ovaj arbitat je ostao upamćen po nadoknadi vremena u duelu između crveno-belih i Čukaričkog, kada je pokazao četiri minuta, a samo u jednom navratu Borjanu je bila ukazivana lekarska pomoć najmanje šest minuta. Plus, jedna VAR provera i nekoliko izmena na obe strane.

Inače, duel Crvene zvezde i Voždovca poveren je Dejanu Trifkoviću, pomagaće mu Milan Minić i Matija Olajoš Nađ, četvrti arbitar je Milan Ilić.

Meč Partizana i Radničkog iz Niša vodiće Milan Stefanović, pomagaće mu Nemanja Petrović i Slobodan Pavlović, četvrti arbitar je Nikola Đorđević, a u VAR sobi su Milan Mitić i Goran Beljin.

U petak su objavljena i imena arbitara za predstojeći okršaj Crvene zvezde i Partizana u finalu Kupa Srbije, na stadionu "Rajko Mitić". Zanimljivo, i ovde je neizostavno bilo ime Momčila Markovića, pripašće mu uloga asistenta u VAR sobi, pomagaće Aleksandru Živkoviću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17