• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

12:34

NEMA UMORA, STISNUĆU ZUBE! Filip Kostić pred Ligu nacija: Maksimum u naredne četiri utakmice, pa odmor!

reuters

Fudbal

NEMA UMORA, STISNUĆU ZUBE! Filip Kostić pred Ligu nacija: Maksimum u naredne četiri utakmice, pa odmor!

Podeli vest

Kad je reprezentacija Srbije u pitanju, nikakav umor ne dolazi u obzir, poručuje Filip Kostić pred mečeve u Ligi nacija

Srbija će igrati u Grupi 4 Lige B. Srbija će 2. juna dočekati Norvešku, a 5. Sloveniju, u Beogradu, a potom gostuje Švedskoj 9. juna i Sloveniji 12.

- Kad je reprezentacija Srbije u pitanju, nikakav umor ne dolazi u obzir. Stisnuću zube i pružiti maksimum u naredne četiri utakmice, a onda idem na zasluženi odmor - izjavio je srpski fudbaler Filip Kostić uoči starta Lige nacija.

Ovo je dobra prilika da još više uigramo sve linije tima i da selektor pronađe idealnih 11 za mečeve na Svetskom prvenstvu protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Norvešku poznajemo iz onog baraža za Evropsko prvenstvo, znamo šta su im mane i vrline, neće nam biti nimalo lako. Jedno je sigurno, Srbija neće odustati od napadačkog fudbala, a moj glavni zadatak biće da "hranim" loptama naše najisturenije igrače - poručuje Kostić i dodaje:

- Dopada mi se ta uloga jer i u klubu igramo u sličnoj formaciji. Ovo je bila moja najuspešnija sezona u karijeri, jako teška i naporna, ali se isplatilo, dodao je fudbaler Ajtnrahta, koji je sa nemačkim klubom osvojio Ligu Evrope i izabran za najboljeg igrača takmičenja.

Foto: reuters

Saša Lukić i Filip Kostić



- Uz adekvatan rad i dobru atmosferu, rezultat dođe sam po sebi. Bio sam u Kragujevcu i pratio utakmicu Radničkog u baražu za Superligu, volim taj klub jer mi je mnogo pružio na početku karijere. Nisam zadovoljan kako su odigrali, ali je najvažnije da su ostali u elitnom rangu. Što se tice raspoloženja javnosti, oseća se da smo igrama i kvalifikacijama i plasmanom na Svetsko prvenstvo vratili veru u srpsku reprezentaciju. Publika je jako važan faktor u borbi za bodove i pozivam ih da nas podrže u mečevima protiv Norveške i Slovenije - poručio je Kostić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17