• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.06.2022

13:56

KONAČNO RASTANAK! Skupo plaćena zvezda ODLAZI iz Reala!

Fudbal

KONAČNO RASTANAK! Skupo plaćena zvezda ODLAZI iz Reala!

Podeli vest

Velški fudbaler Garet Bejl saopštio je danas da će na kraju meseca, posle devet godina, otići iz Real Madrida.

Bejl je u saopštenju na društvenim mrežama naveo da će napustiti klub kada mu krajem juna istekne ugovor.On je zahvalio bivšim i sadašnjim saigračima, trenerima, zaposlenima u klubu i navijačima na podršci i rekao da mu se ostvario san nastupajući za Real Madrid.

Foto: Tanjug

Geret Bejl

- Došao sam ovde pre devet godina kao mladić koji je želeo da ispuni san igrajući za Real Madrid. Da nosim ovaj beli dres i grb na grudima, igram na Santjago Bernabeu, osvajam titule i budem deo onoga po čemu je klub poznat - osvajanje Lige šampiona. Sada mogu da se osvrnem, razmislim i iskreno kažem da je taj san postao stvarnost i mnogo, mnogo više - naveo je Bejl.

Bejl je ove sezone odigrao samo sedam utakmica u svim takmičenjima i imao je problema sa povredama.

Za Real je odigrao 256 utakmica, postigao 106 golova, osvojio tri titule u Primeri, Kup kralja i pet trofeja u Ligi šampiona. Takodje, osvojio je i četiri svetska klupska prvenstva i po tri Superkupa Evrope i Superkupa Španije.

Foto: reuters

Geret Bejl


On je bio strelac u finalu Lige šampiona 2014. godine kada je Real osvojio 10. titulu prvaka Evrope.

- Biti deo klupske istorije i ostvariti ono što smo ostvarili, to je neverovatno iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Želim da zahvalim i predsedniku Florentinu Peresu, Hoseu Anhelu Sančesu i članovima uprave koji su mi pružili priliku da igram za ovaj klub. Zajedno smo uspeli da stvorimo trenutke koji će zauvek živeti u istoriji ovog kluba i fudbala. Bila mi je čast, hvala. Napred Madrid - naveo je Bejl.

On je 2013. godine iz Totenhema prešao u Real za tadašnji rekordan transfer od 85 miliona funti.

Nakon što je izgubio mesto u timu on je na leto 2020. godine otišao na pozajmicu u Totenhem.

Bejl se svojevremeno nije dobro slagao sa trenerom Zinedinom Zidanom, a kritikovali su ga i pojedini saigrači da ne želi da bude deo grupe. Takodje i navijači su ga kritikovali, pošto su smatrali da mu je igranje golfa važnije od nastupa i truda za klub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17