• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

18:49

NINKOVIĆ SE OPROSTIO OD SIDNEJA! Bivši fudbaler Zvezde VRAĆA se u Srbijiu! (VIDEO)

printscreen instagram

Fudbal

NINKOVIĆ SE OPROSTIO OD SIDNEJA! Bivši fudbaler Zvezde VRAĆA se u Srbijiu! (VIDEO)

Podeli vest

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde i dugogošnji prvotimac Sidneja, oprostio se od ovog australijskog kluba u velikoj poruci koju je ostavio na društvenim mrežama

Ninković je već pominjan kao potencijalno pojačanje Čukaričkog, a i sam fudbaler je iskazao želju da se vrati u Srbiju i ponovo zaigra na superligaškim terenima.

- Zdravo svima,

Moram da objavim važnu vest i osećam da bi moji navijači trebalo da budu prvi koji će je saznati, jer je naša lojalnost uazjamna u sjajnoj fudbalskoj igri koju svi volimo.

Sa velikim razočaranjem, moram da kažem, više neću igrati za klub sa kojim sam ostvario mnoge velike pobede. Moja porodica je odrasla u Sidneju i volimo život koji smo stvorili ovde.

Moja odluka ne dolazi olako, moja reč je takoreći bila presudna, ali je morala da se donese jer je moj integritet najvažniji za mene i sport kojem sam posvetio najveći deo svog života do sada.
Potpuno razumem da se FK Sidnej kreće u drugom pravcu i da ima drugačiju viziju napredovanja.

Takođe bih želeo da iskoristim ovu priliku da se zahvalim upravi Sidneja za svu podršku koju su mi pružili tokom godina i za uspomene koje smo napravili zajedno.

S obzirom na to, daleko je od kraja, još uvek ima puno strasti u meni i nadam se da ću nastaviti da igram, međutim u ovom trenutku ću morati da potražim neke druge mogućnosti i opcije.

Nadam se da ste svi dobro, hvala vam svima na dugogodišnjoj podršci i radujem se što ću vas videti u novoj sezoni gde god to bilo, ali sa istim uzbuđenjem koje mi pomažete da unesem u svaku utakmicu. Živeli - stoji u poruci Miloša Ninkovića, koju je objavio na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17