• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

15:32

NIGERIJAC JE ZVER! Špic koga juri Zvezda je PRVI STRELAC Lige konferencija! Pogledajte samo KAKO REŠETA (VIDEO)

Reuters

Fudbal

NIGERIJAC JE ZVER! Špic koga juri Zvezda je PRVI STRELAC Lige konferencija! Pogledajte samo KAKO REŠETA (VIDEO)

Podeli vest

Sirijel Desers, nigerijski napadač koji je najnovija želja Crvene zvezde dobro je upamćen u Humskoj.

Fudbaler Genka, na pozajmici u Fejenordu, u obe utakmice osmine finala Lige konferencija postigao je po gol Partizanu i sasvim sigurno bio bi ogromno pojačanje za crveno-bele

U Beogradu je u pobedi 5:2 nad crno-belima postigao gol u 51. minutu i u tom trenutku izjednačio rezultat (2:2), a onda je u revanšu ekipa iz Roterdama povela 1:0 u 45. minutu. Na kraju je bilo 3:1 za holandsku ekipu.

Treba istaći da mu je u Beogradu i poništen gol u 39. minutu. 

Nigerijac je tokom karijere uz Gent i Fejenord, nastupao još i za Utreht, Herakles, NAC Bredu i belgijski Lokeren, a prošle sezone je sa 10 golova bio najbolji strelac Lige konferencije i tako se našao u idealnom najmlađeg takmičenja pod okriljem UEFA.

Nigerijski reprezentativac je u rešetao mreže u tom takmičenju i najzaslužniji je što je klub iz Roterdama došao do finala sa Romom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 1 godinu

Masta moze svasta! Covek kosta na TM-u 6 M evra i ima ugovor do juna '24-te godine sa Fejenordom. Ako Cerga ima te pare , onda je neko u ovoj nasoj Srbiji poludeo.Mislim da bi svi oni koji duguju Poreskoj Upravi trebali prvo njoj da isplate odromne dugove pa tek onda da se izivljavaju nad zdravim razumom unesrecenog naroda!Jedino da Putin preuzme Cergarku i radi za nju bolje od Vucka.Medjutim, ponavljam, granica je linija koja razdvaja zdrav razum i ludilo. Znam ja da je ovo gaf, zadovoljice se sa Pesicem,a pokusace da S.Mitrovica dovedu odmah posle meca sa Partizanom.Cergarka placa 2M(plus 30 posto od buducg transfera!) a bice ukljuceno i placanje makar remija Radnickog protiv PFC,ahaha! Bonus je bonus, zar ne! Krenulo je,brrree!

Mile

pre 1 godinu

Molim Terzu da dovede ovog Nigerijca da bi mi Zvezdasi imali miran san i bili svesni da imamo odlican tim i lagani prolaz u LS.i ne samo prolaz.Ostavi se Pesica ,nije on dovoljan Zvezdi i slab je .Moze mnnooogo da kosta je dnostavno,neigranjem..Nigerijac koliko kosta isplatice se...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17