• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

00:10

KAKVA FORA! BRUTALNO IH NASAMARIO! Predstavio se kao fudbaler, SVI MEDIJI PRENELI, a onda ga RASKRINKALI! (FOTO)

Printscreen You Tube

Fudbal

KAKVA FORA! BRUTALNO IH NASAMARIO! Predstavio se kao fudbaler, SVI MEDIJI PRENELI, a onda ga RASKRINKALI! (FOTO)

Podeli vest

Rafael Fernandes doživeo je svojih "pet minuta" slave. Reč je o navijaču Tuluza koji je imao čast da se fotografiše u dresu ovog kluba u prostorijama stadiona, a nakon toga izazvao je pravu konfuziju.

On se sa svojim prijateljima našalio na društvenim mrežama da je potpisao za Tuluz, nakon čega je nastala bizarna situacija. Naime, u omladinskim kategorijama Pari Sen Žermena postoji fudbaler istog imena Rafael Fernandes.

Mediji u Francuskoj "naseli" su na ovu objavu, nakon čega su u javnost plasirali informaciju da je Fernandes iz PSŽ-a prešao u Tuluz. Tako je igrač iz PSŽ-a pet sati smatran igračem Tuluza, iako nikada nije prešao u ovaj klub.

 

 

Sve je trajalo dok novinar L Ekipa Loik Tanzi nije razotkrio ovu bizarnu priču.

Nakon što je Tanzi objavio raskrinkavanje vrlo bizarne i konfuzne priče, mediji u Francuskoj obrisali su prvobitnu objavu da je Fernandes prešao iz PSŽ-a u Tuluz.

 

 

Fernandesa je prijatelj uverio da kupi novi dres Tuluza i da se ušunja u prostorije stadiona. Tu je napravio nekoliko fotografija u stilu potpisivanja ugovora i poslao ih je prijateljima kao šalu.

Već sledećeg dana fotografije su kružile društvenim mrežama, a informacija o "transferu" objavljena je na brojnim stranicama na Tviteru.

Objašnjenje situacije prikupilo je preko 17.000 lajkova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17