• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2022

13:40

RASPAD SISTEMA NA ČAIRU! Nišlije NAPUSTIO i sedmi fudbaler! Defanzivac OTIŠAO iz Radničkog!

Starsportphoto

Fudbal

RASPAD SISTEMA NA ČAIRU! Nišlije NAPUSTIO i sedmi fudbaler! Defanzivac OTIŠAO iz Radničkog!

Podeli vest

Gurzijski štoper Anton Tolordava je sedmi prvotimac koji je od starta sezone digao sidro i zbog loših rezultata napustio klub sa Čaira

Loše partije Gruzina učinile su da mu klub uruči "zahvalnicu", posle samo nekoliko odigranih mečeva.

Tolordava je pravio katastrofalne greške, za kratko vreme provedeno na Čairu. Najnoviju u poslednjem meču Radničkog, u odloženom meču trećeg kola Superlige, kada je postigao autogol na gostovanju Kolubari, za pobedu Lazarevčana od 1:0.

Gruzin je stigao među Nišlije tokom letnjih priprema u Sloveniji. Bio je standardan u timu, odigrao svaku utakmicu od početka sezone, a većinu je obeležio kardinalnim greškama, počev od skrivljenog penala u prvom minutu premijere protiv Crvene zvezde, preko loših intervencija kod sva tri primljena gola u revanšu protiv Gzire, kod dva u porazu od TSC-a, jednog direktnog kiksa u porazu od Novog Pazara...

Bilo je i dobrih partija kao ona protiv Partizana, kada je odlično čuvao Rikarda, postigao je čak i jedan gol protiv Gzire na Čairu, ali je to ostalo u senci pomenutih grešaka i nije promenio generalni utisak po kome će Anton Tolordava ostati upamćen kao jedan od najvećih promašaja Radničkog u novijoj istoriji.

Foto: Starsportphoto

Anton Tolordava

Zanimljivo je da je Gruzin čak sedmi prvotimac sa početka sezone koji je u poslednjih mesec dana napustio Radnički. Nogu je povukao Stefan Mitrović, koji je prešao u Crvenu zvezdu, zatim se tadašnji trener Tomislav Sivić zahvalio Bojanu Mlađoviću i Lazaru Arsiću, pa je Lazar Jovanović prihvatio ponudu iz Izraela. Radnički se onda rastao sa obojicom čuvara mreže – Markom Drobnjakom i Filipom Dujmovićem 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija