• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2022

20:10

DOĐITE DA VIDITE DA LI ĆE DA IGRA KULIBALI! Milojević pred Kolubaru o Ivaniću, Pešiću, Dragoviću...

Tanjug/Strahinja Aćimović

Fudbal

DOĐITE DA VIDITE DA LI ĆE DA IGRA KULIBALI! Milojević pred Kolubaru o Ivaniću, Pešiću, Dragoviću...

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je na pres konferenciji pred duel sa Kolubarom u okviru 17. kola domaćeg šampionata.

Crveno-beli svoj meč u Lazarevcu igraju u nedelju od 17 časova, a šef struke nema kadrovskih problema pred taj meč.

- Niko nema problem sa povredom, biće minimalnih rotacija, koliko budemo u mogućnosti, jer nam je jako bitna utakmica protiv Kolubare. O Monaku ćemo kada dođe vreme, odnosno od ponedeljka - počeo je Milojević.

Održao je Milojević istu bodovnu prednost u odnosu na momenat kada je postao glavni trener ekipe i poručio da je bodovna razlika značajna sa aspekta podizanja samopuzdanja ekipe.

- Nisam to gledao lično, već sam posmatrao šta je najbolje za klub. Želeo bih da je plus deset, ne zbog lične satisfakcije već da bismo mogli da pružamo još bolje partije. Bitno je da imamo prednost i da sa bodovnom razlikom budemo ispred ostalih u maju - smatra strateg crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

Na prethonom gostovanju u Lazarevcu Zvezda je slavila ubedljivo, a Milojević je naglasio da su na predstojećem duelu najbitnija tri boda.

- Gledamo na pobedu uvek u vidu tri boda. Želeli bismo da bude puno golova jer je to draž fudbala. Ne želimo da licitiramo jer onda bi se smatralo da ne poštujemo protivnika. Respektujemo Kolubaru, probaćemo da budemo efikasni i tome težimo na svakoj utakmici. Nema problema sa menjanjem mentaliteta.

Ističe šef stručnog štaba Crvene zvezde da će igrači izaći maksimalno fokusirani na duel protiv tima iz Lazarevca.

- Uvek je rizik da ne dođe do pada motivacije nakon velikog emotivnog pražnjenja i zadovoljstva. Dobar rezultat brzo podiže ekipu, imali smo vremena da treniramo i odmorimo. Smatram da će svi koji budu igrali izaći maksimalno motivisano, jer znaju obaveze i odgovornost - kaže Milojević.

Foto: informer.rs

Glavni trener tima iz Ljutice Bogdana ne smatra da je žuti karton koji je zaradio Aleksandar Dragović na utakmici protiv ekipe iz Turske nešto što se može nazvati propustom.

- Ne slažem se da je to propust. Dragović je žestok momak, pouzdan defanzivac i ne razmišlja u tom trenutku da ima tri žuta kartona već kako da oduzme loptu i izađe kao pobednik iz duela. Nekada se to završi sa žutim kartonom i nije propust. Imamo stvarno kvalitetne defanzivce, najbolje u našoj grupi Lige Evrope. Možda tržišno igrači Monako vrede više zbog godina igrača i lige u kojoj nastupaju, ali što se tiče kvaliteta možemo da pariramo ko god da je na terenu. Ostaje žal što će propustiti naredni meč, ali ko god bude nastupao na njegovoj poziciji biće maksimalno motivisan da ga dostojno zameni - smatra Milojević.

Prokomentarisao je i odluku da Ivanić ne bude starter na utakmici protiv Trabzonspora.

- Ivanić je ozbiljan profesionalac, igrač koga svaki trener želi u ekipi. To je naš interni dogovor i prihvatio je odluku kao profesionalac. Kao svaki fudbaler razume odluke i zna koji su razlozi. Dosta pričam sa njim, kao i sa svim igračima i uvek su upoznati sa razlogom određene odluke. Pokazatelj kako je “podneo” odluku je način na koji je ušao u igru, motivisan sa mnogo energije, defanzivne odgovornosti. Kvalitet Ivanića i poziciju u timu ne treba dovoditi u pitanje.

Foto: Starsportphoto©

U prethodnom periodu je Kalifa Kulibali imao problema sa povredom, a mladi strateg je govorio o njegovom statusu u timu.

- Nekada igrači nisu u konkurenciji jer nisu dovoljno spremni, dok postoje situacije kada su fudbaleri spremni, dobro rade na treningu, međutim i ostali igrači odlično treniraju i na osnovu toga zaslužuju svoju poziciju u startnoj postavi. Kulibali se bori, a pozivamo sve da dođu sutra i vide da li će biti starter, da li se nalazi na klupi ili nije na spisku od 22 igrača - objasnio je Milojević.

U sjajnoj golgeterskoj formi se nalazi Aleksandar Pešić, a predstavnike medije je interesovalo da li će i pored velikih napora biti u sastavu za meč protiv Kolubare.

- Imamo još vremena do utakmice, videćemo u kakvom se fizičkom stanju nalazi pred put. Posedujemo grupu igrača koji su izneli veliki broj utakmica od kada sam preuzeo tim. Treba osvežiti ekipu, ali i zadržati kontinuitet. Probaćemo da uradimo sve što je neophodno kako bi bio na raspolaganju na poslednjih pet mečeva do kraja polusezone - zaključio je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija