• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

15:42

NISMO VREĆA ZA UDARANJE, NE BOJIMO SE! Švajcarci? "Nismo mi mutavi! Ima dana za megdana" Piksi spakovao u kofer crvene čarape, zna sastav Brazila!

Starsportphoto

Fudbal

NISMO VREĆA ZA UDARANJE, NE BOJIMO SE! Švajcarci? "Nismo mi mutavi! Ima dana za megdana" Piksi spakovao u kofer crvene čarape, zna sastav Brazila!

Podeli vest

Sva pažnja fudbalske javnosti je usmerena na Mundijal u Kataru! Selektor Srbije, Dragan Stojković, obratio se javnosti na konferenciji za medije, gde je govorio o aktuelnim temama!

Reprezentativci Srbije okupljaju se u Staroj Pazovi, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju Svetsko prvenstvo i posle dugo vremena polažu velike nade u nacionalni tim!

Dragan Stojković Piksi je po običaju bio bez dlake na jeziku i vidno raspoložen obratio se javnosti pred put u Katar!

Pored brojnih pitanja novinara, jedno se odnosilo na talične, crvene čarape koje su mu doneće sreću protiv Portugala.

- Čarape su spakovne sinoć. Da li su srećne ili ne, one su već u mom koferu. Dobar detalj koji ste primetili, mada nisam toliko sujeveran. Verujem samo u ono što vidim i što radim - jasan je selektor, koji je imao poruku za sve rivale u Kataru:

Ne bojimo se i nećemo se bojati, nećemo biti vreća za udaranje i neće se neko ponašati sa nama kako ne bi trebalo. Bićemo hrabri, a igrači nemaju pritisak.

 

Piksi je govorio i o "dušmanima".

- A za dušmane... Mislim da nema dušmana. Ima samo onih koji te malo manje i koji te više vole. Oni su totalno nebitni i ako ih ima. Mislim da ih nema. Na istom smo zadatku, da podržimo našu zemlju i ove momke koji nas reprezentuju na pšravi način. Ubeđen sam da će svoju zemlju reprezentovati na najbolji mogući način. Sa stilom i skromno.

Foto: Starsportphoto

 

Brazilci su favoriti za titulu, imao je selektor poruku i za njih.

Ne razmišljam još toliko unapred, a svi znamo da su jedni od pretendenata na titulu! Ipak, to je na papiru, a to će morati i da dokažu! Da će biti teška utakmica, hoće, jer igraš protiv Brazila, ali je i laka i jedva je čekam! Laka je jer ćes se nadigravati sa takvim igračima, a da ćemo se predati - e to malo sutra! Ima još vremena, ali mogu da vam izdiktiram sastav Brazilaca i neću pogrešiti! Napisaću danas, a pokazaću vam 24. novembra - nasmejao se  Stojković.

Upitan je selektor naše zemlje šta očekuje od meča sa Švajcarskom.

- Ništa ta utakmica neće biti drugačija utakmica od prve dve, ali pošto je poslednja, verovatno će imati značaj! Oni znaju da igraju, ali nismo ni mi mutavi! Ima dana za megdana!

Srbija je na Svetskom prvenstvu u Grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Prvi meč igra 24. novembra (20.00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11.00) sledi meč sa Kamerunom, a 2. decembra (20.00) susret sa Švajcarskom.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija