• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

21:37

PORTUGALCI SILNI I BEZ RONALDA! Brutalni Bruno ULOVIO Super Orlove!

Tanjug

Fudbal

PORTUGALCI SILNI I BEZ RONALDA! Brutalni Bruno ULOVIO Super Orlove!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Portugala savladala je selekciju Nigerije rezultatom 4:0 (2:0) u generalnoj proveri pred start Mundijala

Iako su bili lišeni u ovom duelu kapitena i najveće zvezde Kristijana Ronalda, zbog stomačnog virusa, Portugalci su delovali prilično moćno protiv afričke selekcije.

Super Orlove je brzo prizemljio Bruno Fernandeš. Još jedan as Mančester junajteda je već u devetom minutu na dodavanje Dalota zatresao mrežu golmana Uzoha i doneo prednost izabranicima Fernanda Dos Santoša.

Isti igrač je u 35. minutu duplirao vođstvo svog tima, pošto je jedan od fudbalera Nigerije loptu zahvatio rukom u šesnaestercu. Za sudiju nije bilo dileme, odmah je Kipranin Teuli pokazao na "belu tačku", a Bruno sigurno izveo najstrožu kaznu za 2:0.

Za samo osam minuta u drugom poluvremenu, afrička selekcija je imala dve sjajne šanse da dođe do izjednačenja.

Najpre je pokušaj Samjuela Čukvuezea završio tik pored stative gola Ruija Patrisija (72.), da bi u 80. minutu Nigerija dobila šansu da smanji sa penala.

Dalot je neoprezno startovao u svom kaznenom prostoru, međutim, šut Emanuela Denisa je pročitao golman Vulverhemptona Patrisio i ostao nesavladan.

Ubrzo je Super Orlove je stigla kazna. Gonzalo Ramos je u 82. minutu odlično primio asistenciju od strane fudbalera Dortmunda Rafaela Gereira i preciznim šutem pogodio za nedostižnih 3:0.

Samo 120 sekundi kasnije, ponovo je Uhoho bio prinuđen na kapitulaciju, s tim što je Ramos ovog puta bio asistent, a tačku na ubedljliv trijumf Portugalaca od 4:0 stavio je Žoao Mario.

Selekcija Portugala će na Mundijalu igrati u Grupi H, zajedno sa reprezentacijama Gane, Urugvaja i Južne Koreje. Prvi meč Ronaldo, Bruno i ekipa igraju protiv "crnih zvezda" 24. novembra, od 17,00. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17