• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

08:30 >> 22:09

MUNDIJAL UŽIVO, 7. DAN: Argentinci PREŽIVELI! Francuska u OSMINI finala!

Tanjug

Fudbal

MUNDIJAL UŽIVO, 7. DAN: Argentinci PREŽIVELI! Francuska u OSMINI finala!

Podeli vest

Uveliko je počelo Svetsko prvenstvo u fudbalu, a do 18. decembra uživaćete u magiji najboljih fudbalera sveta

U našem blogu uživo na jednom mestu možete da pronađete najnovije informacije, rezultate, najave, zanimljivosti, a ekskluzivne priče, video snimke i fotografije donosiće naši reporteri sa lica mesta... 

UŽIVO:

Današnji mečevi:
Tunis-Australija 0:1
Djuk 23
Poljska-Saudijska Arabija 2:0 (1:0)
Zielinski 39, Levandovski 89

Francuska-Danska 2:1 (0:0)
Mbape 61, 86 - Kristensen 68

Argentina-Meksiko 2:0 (0:0)
Mesi 64, Fernandez 87


22:08 - Pobeda Argentine! Ostali su Gaučosi na MUndijalu, a Lionel Mesi rešio je da ne odigra poslednji meč protiv Poljske! 

20:00 - Eden Azar u trećem licu govorio je o svom učinku na igru reprezentacije Belgije. Opširnije OVDE! 

Foto: Tanjug/AP

18:05 - Francuzi su savladali Dansku sa 2:1 i izborili plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva!

17:10 - FIFA je pokrenula postupak protiv Srbije zbog sporne  zastave koja se našla u svlačionici naše reprezentacije!

16:30 - Nakon pobede protiv Tunisa oglasio se Miloš Degenek reprezentativac Australije. 

15:47 - Tama na konferenciji za medije je bila je partija Sergeja Milinkovića Savića protiv Brazila!

15:10 - Robert Levandovski je uz suze proslavio svoj prvi gol na Mundijalu! Opširnije OVDE!

14:33 - Mnogo mi je drago što je Stojković kao selektor uspeo da dovede našu Srbiju na Svetsko prvenstvo - izjavio je legendarni fudbaler Dejan Petković za sajt Fudbalskog saveza Srbije! On je poručio da za Srbiju i Brazil navija 217 milion ljudi! Opširnije OVDE

Foto: fss.rs

 

14:10 -  Dobro poznata lica pojavila su se u kampu Srbije dva dana uoči druge utakmice na Mundijalu protiv Kameruna. Direktor nacionalnih asocijacija UEFA Zoran Laković i nekadašnji reprezentazivac naše zemlje Dejan Petković posetili su Orlove u hotelu u kojem su smešteni.

 

 

14:00 - Počeo je dual između Poljske i Saudijske Arabije, a tekstualni prenos utakmice možete pratiti OVDE

13:00 - Sedmi dan Mundijala u Kataru otvarili su reprezentativci Australije i Tunisa, a "kenguri" su slavili minimalnim rezultatom -1:0. Opširnije OVDE

12:19 - Čuveni golgeter Holandije i Milana Marko van Basten nije želeo da pređe lako preko loše igre ekipe, posebno njenog istaknutog člana Virdžila van Dajka, koga je iskritikovao.

Opširnije OVDE.

11:59 - Brigama nema kraja za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija! Sergej Milinković Savić je neizvestan za duel koji u ponedeljak "orlovi" igraju portiv Kameruna!

Opširnije OVDE.

11:42 - Navijačko selo u Dohi, u blizini stadiona "Lusail" zahvatio je požarPočeli su da paniče mnogobrojni navijači u Dohi! U navijačkom selu u Dohi pod nazivom "Ketaifan severno ostrvo", izbio je požar, ali vlast je istakla da vatrogasci kontrolišu požar u zgradi i da niko nije povređen.

Opširnije OVDE.

11:12 - Italijani su objavili da je utakmica između Brazila i Srbije bila najgledanija na državnoj televiziji RAI, a zvanične informacije FIFA kažu da je okršaj između Selesaa i Orlova bio zvanično najposećeniji u dosadašnjem toku turnira

Opširnije OVDE.

Foto: Pedja Milosavljević

11:00 - Počela je prva utakmica današnjeg programa između Tunisa i Australije. Meč možete pratiti uživo na našem blogu.

10:50 - Velika euforija vlada u Kamerunu pred utakmicu sa Srbijom. Do meča sa Orlovima ostalo je još dva dana, a u ovoj afričkoj zemlji su ubeđeni da posle poraza u prvom kolu od Švajcarske (0:1) mogu da iznenade našu reprezentaciju.

Opširnije OVDE.

10:15 - Selektor Španije Luis Enrike pripretio je Feranu Toresu, inače ćerkinom dečku da ukoliko "to uradi" odmah će ga izbaciti iz reprezentacije.

Foto: Tanjug

Luis Enrike

Opširnije OVDE.

09:50 - Nisu samo Nejmar i Danilo povređeni u brazilskoj reprezentaciji. Selektor Tite protiv Švajcaraca neće moći da računa na petoricu standardnih.

Opširnije OVDE.

09:19 - Legenda ostrvskog fudbala Roj Kin nije nimalo zadovoljan igrom engleske reprezentacije u remiju bez golova protiv SAD. Pošteno je isprozivao Kejna i društvo.

Opširnije OVDE.

09:01 - Brazilski napadač Rafinja stao je uz Nejmara i poručio: Brazil ga ne zaslužuje! Opširnije OVDE

Foto: Predrag Milosavljević

 

08:40 - Posle utakmice Engleske i Sjedinjenih država (0:0) kapiten Gordog Albiona Hari Kejn rekao je da se na Ostrvu stekla pogrešna slika posle pobede nad Iranom (6:2).

Opširnije pročitajte OVDE.

Foto: Tanjug/AP

08:32 - Petak je obeležila pobeda  Irana nad Velsom, a najzanimljive događaje u danu za nama možete videti OVDE

08:31 - Grupna faza Mundijala u Kataru igraće se do 3. decembra. Osmina finala na rasporedu je od 3. do 6. decembra, četvrtfinale je 9. i 10. decembra, a polufinala 13. i 14. Meč za treće mesto je 17. a veliko finale 18. decembra  na stadionu Lusail, 15 kilometara severno od Dohe.

08:30 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, gde možete pratiti najzanimljivija dešavanja iz Katara


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija