• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2022

10:35

PRITISAK JE NA SRBIMA! Švajcarci raspaljuju strasti pred meč sa Orlovima!

reuters

Fudbal

PRITISAK JE NA SRBIMA! Švajcarci raspaljuju strasti pred meč sa Orlovima!

Podeli vest

Reprezentativac Švajcarske Đibril Sou odlično poznaje sa Filipom Kostićem i Lukom Jović, pošto su bili saigrači u timu iz Frankfurta

"Orlovi" u petak (20.00, RTS, Arena) igraju odlučujućem meču za plasman u osminu finala Mundijala. 

- Znam Filipa Kostića. Igrali smo zajedno tri godine u Ajntrahtu. Juče smo se sreli i drugarski ispričali. Nismo se dotakli utakmice, pričali smo o stvarima u Frankfurtu. Poznajem i Luku Jovića jer smo takođe bili zajedno u Frankfurtu. Znam dobro njihove kvalitete i rekao sam i saigračima moramo biti aktivni, agresivni i koncentrisani jer su u pitanju sjajni fudbaleri - rekao je Sou, prenosi Blik.

Foto: reuters

 

Upitan je da li je iznenađen što sada napadač Fiorentine ne igra više.

- Znam koliko kvaliteta ima i znam da mu je mesto na terenu, ali isto tako znam da Srbija ima mnogo dobrih napadača. Ne mogu svi da igraju... Moraćemo da vodimo računa o svima

Švajcarima odgovara i remi protiv Orlova, ali poručuju da idu na pobedu.

Igraćemo na pobedu! Nijedan tim na svetu ne može da igra na remi. Pritisak je na Srbima.

Pre četiri godine su se dve ekipe sastale u Kalinjingardu, takođe na Mundijalu, kada su "sajdžije" slavije.

Foto: reuters

 

- Srbija je i u Rusiji takođe imala dobar tim. Ima i sada dobre igrače, pogotovo u ofanzivnoj liniji. Igraćete na pobedu jer vam samo to odgovara. Mi moramo biti aktivni, ali i da ostanemo hladnokrvni. Ne smemo baš da rizikujemo sve. Znamo da će Srbija da napadne sa punom ofanzivnom silom.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija