• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2022

07:00

OSMINA FINALA SVETSKOG PRVENSTVA! Poljaci samo skuterom mogu da stignu Mbapea, Englezi pucaju od samopouzdanja pred Senegal!

Tanjug/AP

Fudbal

OSMINA FINALA SVETSKOG PRVENSTVA! Poljaci samo skuterom mogu da stignu Mbapea, Englezi pucaju od samopouzdanja pred Senegal!

Podeli vest

Argentina i Holandija plasirale su se u četvrtfinale Mundijala u Kataru, a u nedelju ćemo saznati još jedan par

Od 16 časova u osmini finala Svetskog prvenstva igraju Francuska i Poljska, a od 20 časova na programu je meč između Engleske i Senegala.

Poljaci se šale pred duel sa "trikolorima"! Arkadijuš Milik ored meč protiv Francuske na SP u Kataru, kaže da je potreban skuter da se stigne francuski fudbaler Kilijan Mbape.

- Kako se braniti od Kilijana Mbapea? Moramo da budemo brzi, potreban nam je skuter da ga stignemo. Teško je igrati protiv jednog od najboljih na svetu. Moraćemo da se branimo kao tim, jer niko kao pojedinac neće moći da ga stigne - rekao je Milik novinarima.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Engleski  reprezentativac Deklan Rajs izjavio je da će njegov tim pokušati da osvoji Svetsko prvenstvo u Kataru.

-  Ostale ekipe će gledati nas, u naš kvalitet ekipe. Mi smo jedna od najboljih ekipa na SP, a na nama je da to dokažemo na terenu. Ekipe kao Francuska su osvojile SP i to konstantno rade. Sada mi to želimo da promenimo. Nismo ovde zbog osmine finala, već da odemo do kraja- rekao je Rajs na konferenciji za novinare u Dohi.

Foto: Reuters

 

 

Selektor fudbalske reprezentacije Senegala Aliju Sise je bolestan, ali će biti na klupi te selekcije za meč osmine finala Svetskog prvenstva protiv Engleske, izjavio je  njegov pomoćnik Režis Bogaer.

- On je bolestan već nekoliko dana i juče nas je pustio da obavimo trening po njegovim uputstvima. Nadamo se da će danas biti na terenu, ali smo sigurni da će sutra uveče on biti taj koji će voditi tim - rekao je Bogaer na konferenciji za novinare.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija