• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2023

16:08

POKLON ZA POTERA PRED DERBI! Čelsi razbio KASICU i doveo KAPITALCA iz Francuske! (FOTO)

Reuters

Fudbal

POKLON ZA POTERA PRED DERBI! Čelsi razbio KASICU i doveo KAPITALCA iz Francuske! (FOTO)

Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Monaka Benoa Badijašil potpisao je ugovor sa Čelsijem do juna 2030. godine, saopštio je danas londonski klub

Najavljen je Benoa Badijašil kao prvo pojačanje na tlu engleske u 2023. godini, ali se njegova promocija u Čelsiju odužila. Ipak, sada je sve gotovo budući da su se Plavci na društvenim mrežama pohvalili novim komantantom odbrane. 

Badijašil je bio član Monaka od 2016. godine, a za prvi tim francuskog prvoligaša odigrao je 135 utakmica i postigao je šest golova. Britanski mediji navode da je Čelsi platio Monaku obeštećenje od skoro 40 miliona evra.

Badijašil je prošao sve omladinske selekcije Francuske, a za prvi tim Trikolora debitovao je prošle godine. Ovogodišnje Svetsko prvenstvo propustio je zbog povrede, ali u Francuskoj itekako računaju na njega budući da se radi o tinejdžeru. 

On će se odmah staviti na raspolaganje treneru Gremu Poteru, ali neće biti u sastavu za večerašnji derbi protiv Mančester sitija. Badijašil bi trebao da predstavlja kapitalno pojačanje za Plavce koji imaju mnogo problema u poslednjoj liniji ove sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija