• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2023

11:29

GRČKA U SUZAMA! U stravičnoj tragediji poginuo mladi fudbaler!

printscreen

Fudbal

GRČKA U SUZAMA! U stravičnoj tragediji poginuo mladi fudbaler!

Podeli vest

U sudaru teretnog i putničkog voza u Grkoj život je izgubio mladi fudbaler Jordanis Adamakis (22).

Fudbaler rođen  2000. godine, putovao je na relaciji Atina-Solun kobnog dana, a kako prenose mediji njegova porodica nije znala da se u trenutku nesreće nalazio u vozu.

Jordanis je karijeru počeo u rodnom gradu Peramosu, a onda je 2018. godine potpisao za AOK, sa kojim je osvojio državno prvenstvo 2019. godine. U sezoni 2019-2020 igrao je na pozajmici iz u Nestos Hrisupolisu, odakle se vratio se u AOK, pre nego što se pridružio timu Rodosa 2022. U poslednjem prelaznom roku bio je blizu povratka u "Argonaute", ali je na kraju potpisao za Tesprotos, tim iz Super lige 2.

 

 

Grčka je proglasila trodnevnu žalost zbog najteže železničke nesreće u poslednjih nekoliko decenija, u kojoj su najmanje 43 osobe poginule, a 130 povređeno, kada se putnički voz na liniji Atina–Solun sudario s teretnim, kod grada Larise, u centralnoj Grčkoj.

Spasilačke ekipe su i dalje na terenu i pretražuju vagone, jer se strahuje da u kompoziciji i dalje ima povređenih i stradalih. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija