• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2023

10:35

AU, KAKVI HVALOSPEVI O NOVOM REPREZENTATIVCU SRBIJE! On će biti ŠAMPION! Inteligentan je, skroman i GLADAN! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

AU, KAKVI HVALOSPEVI O NOVOM REPREZENTATIVCU SRBIJE! On će biti ŠAMPION! Inteligentan je, skroman i GLADAN! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Udinezea Lazar Samardžić i zvanično je postao reprezentativac Srbije i zaslužio da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića za predstojeće kvalifikacione mečeve za EP. U večeri za nama sjajni igrač skrenuo je po ko zna koji put ove sezone pažnju na sebe.

Udineze je pobedom nad šampionom Milanom ostao u trci za izlazak na međunarodnu scenu, a trener Andrea Sotil oduševljen je igrom novog srpskog reprezentativca.

- Lazar će biti šampion. Ima izvanrednu tehniku i kontrolu lopte, kao i anticipaciju, a uz to je i inteligentan. Zaista je skroman momak, ‘gladan je’ i željan da napreduje. Dosta sluša, jer hoće da se nametne i nešto postigne. Konstantno radimo sa njim, a on je na poslednjim treninzima podigao nivo. Volim da imam u timu igrače kao što je Lazar. Svaka mu čast, kao i svim momcima- ređao je Andrea Sotil pohvale na Samardžićev račun posle trijumfa nad Milanom.

 

 

Uspeo je da veže Udineze dve pobede u Seriji A, pa trener nije krio zadovoljstvo.

- Sjajna igra i velika pobeda. Pazili smo na detalje, momci su želeli pobedu i očigledno ima promena od onog meča u Bergamu. Vratili smo se, sada smo hrabriji. Izabrali smo da igramo protiv Milana, uspeli da ih ‘povredimo’ i stigli smo do željenog rezultata. oduševljen je bio trener Udinezea izdanjem svog tima protiv Rosonera.

Inače, Lazar Samardžić (20), rođen je u Berlinu, izabrao je da igra za našu selekciju, a stavio se sada na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju. Prošao je omladinsku školu Herte, za koju je i debitovao, da bi potom, 2020. godine, prešao u redove Lajpciga. Zadržao se godinu dana u redovima "bikova", a onda se otisnuo u Udineze, za koji i danas nastupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija