• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2023

12:54

MAJKO, SRBIJA ZOVE! Novi reprezentativac naše zemlje oduševio navijače porukom! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

MAJKO, SRBIJA ZOVE! Novi reprezentativac naše zemlje oduševio navijače porukom! (FOTO)

Podeli vest

Novajlija u taboru fudbalske reprezentacije Srbije, Lazar Samardžić, prvi put je prisustvovao okupljanju "orlova".

Mladi fudbaler (20) rođen u Berlinu, prihvatio je poziv Fudbalskog saveza Srbije i stavio se na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, iako je bio član mlađih kategorija selekcije Nemačke.

Sada je objavom "kupio" navijače naše zemlje, a tekst je napisao na nemačkom.
 

 

- Poslednjih nedelja bavio sam se pitanjem koje mi je veoma važno o mojoj sportskoj budućnosti. Posle brojnih razgovora sa porodicom, prijateljima, a posebno trenerom Draganom Stojkovićem, odlučio sam da igram za reprezentaciju Srbije, a time i za domovinu svojih roditelja. Moja porodica i ja smo izuzetno ponosni na imenovanje, jer je to ujedno i nagrada za moja dostignuća. Moj cilj je i ostaje EP 2024. Pokazana mi je jasna perspektiva i osećaj da mogu odmah da odigram važnu ulogu. Spreman sam da dam sve od sebe i jedva čekam da prvi put budem na terenu sa timom! Uvek mi je bila čast da budem deo reprezentacije Nemačke i hvala vam na vremenu koje sam mogao da doživim u različitim timovima. Veliko hvala i poštovanje posebno Antoniju Di Salvu na poverenju - naravno da ću držati palčeve za momke! Sada je vreme da se ostvari veliki san - Majko, Srbija zove - napisao je Lazar Samardžić u emotivnoj prouci!

Prošao je novi Piksijev pulem omladinsku školu Herte, za koju je i debitovao, da bi potom postao član Lajpciga odakle je otišao u Udineze. Dugo se pričalo za koju će reprezentaciju nastupati, ipak srce je presudilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija