• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.03.2023

22:10

NEUNIŠTIV! Ibrahimović hoće na Evropsko prvenstvo! U Nemačkoj bi OBORIO NOVI REKORD!

Fudbal

NEUNIŠTIV! Ibrahimović hoće na Evropsko prvenstvo! U Nemačkoj bi OBORIO NOVI REKORD!

Podeli vest

Napadač švedske fudbalske reprezentacije Zlatan Ibrahimović izjavio je danas da se i dalje nada da će sledeće godine igrati na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Ibrahimović će sledeće godine napuniti 42 godine, i eventualnim učešćem na EP bi postao najstariji igrač u istoriji turnira.

- Ako se budem osećao dobro i dobijem poziv od selektora pomoći ću njemu, timu i zemlji i daću sve od sebe - izjavio je Ibrahimović na konferenciji za novinare.

Ibrahimović će postati najstariji igrač koji je odigrao kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo, a oboriće rekord Italijana Dina Zofa, ako izađe na teren u naredna dva meča svoje selekcije, u petak protiv Belgije ili u ponedeljak protiv Azerbejdžana.

Foto: Tanjug/AP

On je prošlog vikenda postigao gol za Milan u italijanskom prvenstvu, i postao najstariji strelac u istoriji Serije A.

- Nisam ovde iz dobrotvornih razloga. Ovde sam da igram svoju igru i donesem svojim nastupima rezultate. I nadam se da ću i dalje moći to da radim - rekao je on.

Trenutno, najstariji učesnik Evropskog prvenstva je mađarski golma Gabro Kiralji koji je sa 40 godina nastupio na Evropskom prvenstvu 2016. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija