• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2023

12:13

MA, DA LI JE MOGUĆE?! Zlatan oborio REKORD i držao ga samo 10 MINUTA! Evo ko ga je ZEZNUO!

Tanjug

Fudbal

MA, DA LI JE MOGUĆE?! Zlatan oborio REKORD i držao ga samo 10 MINUTA! Evo ko ga je ZEZNUO!

Podeli vest

Čak ni het-trik nestvarnog Romelua Lukakua nije mogao da zaseni rekord koji je oborio Zlatan na utakmici Belgije i Švedske. Ipak, neko drugi je pomrsio konce asu Milana!

Verovali ili ne, u roku od nekoliko minuta u večeri za nama oborena su dva rekorda u kategoriji "najstariji fudbaler u istoriji evropskih kvalifikacija". 

Igrao se 73. minut utakmice grupe F između Švedske i Belgije, a gosti su golovima Romela Lukakua vodili 2:0 i na teren je ušao Zlatan Ibrahimović. Legenda švedske reprezentacije je oborio rekord legendarnog Italijana Dina Zofa i sa 41. godinom i 172 dana postao najstariji fudbaler koji je ikada zaigrao u kvalifikacijama za EP.

Ipak, taj njegov rekord nije bio dugog daha, jer je nakon samo desetak minuta reprezentativac Gibraltara, Li Kašaro u 85. minutu susreta grupe B protiv Grčke (0:3) dobio priliku da zaigra i to kao četiri dana stariji od asa Milana!

Švedska u ponedeljak igra protiv Azerbejdžana, a Gibraltar protiv Holandije, a ostaje da se vidi ko će biti pobednik trke veterana! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija