• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.04.2023

12:58

HAOS U JUVENTUSU! Žestoka SVAĐA trenera i igrača tokom treninga

reuters

Fudbal

HAOS U JUVENTUSU! Žestoka SVAĐA trenera i igrača tokom treninga

Podeli vest

Kormilar "stare dame" Masimilijano Alegri i vezista Leandro Paredes imali žučnu raspravu pred ostatkom tima

Nema mira u Juventusu! Trener Masimilijano Alegri (55) i vezista Leandro Paredes (28) žestoko su se posvađali tokom jučerašnjeg treninga, u sklopu pripreme za predstojeći duel sa lisabonskim Sportingom u četvrtfinalu Lige Evrope (četvrtak, 21.00).

Foto: Reuters

Leandro Paredes se vraća u PSŽ na leto

Argentinski fudbaler je frustriran zbog male minutaže ove sezone, pa je odlučio da to u lice kaže i šefu stručnog štaba. Sve je počelo na terenu u klupskom kampu "Kontinas", gde je pristuno bilo i oko 300 navijača "stare dame", a rasprava se potom nastavila u svlačionici. 

"Dok se većina prvotimaca Juventusa zaustavljala kako bi se slikali sa fanovima i potpisali im autograme, krenula je rasprava između Alegrija i Paredesa. Argentinac je ljut na trenera, zamera mu što mu ne daje veću minutažu, ali i što prednost ima njegov mladi zemljak Enco Barenečea. Podigao je ton, potom je projurio pored šefa, a svađu nastavio u svlačionici, pred ostatkom tima. Scena je bila izuzetno neprijatna, a Leandro se posle toga spakovao i otišao kući. Nije čak hteo da ostane ni na zakazanom popodnevnom ručku sa stručnim štabom i njihovim porodicama", piše ugledni italijanski list "Gazeta delo Sport".

 

 

Iskusni defanzivni vezista stigao je krajem avgusta prošle godine u Torino, na jednogodišnju pozajmicu iz Pariz Sen Žermena, uz opciju otkupa za 20 miliona evra. Odigrao je za "staru damu" 25 utakmica i upisao samo jednu asistenciju, pa nije ispunio velika očekivanja.

"S obzirom da Juve nije uspeo da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona, čelnici kluba su odlučili da na leto ne otkupe Paredesov ugovor od PSŽ. Zbog toga će se on vratiti u Pariz po završetku ove sezone, a potom će biti doneta odluka o njegovoj budućnosti", otkrio je nedavno specijalista za transfere Fabricio Romano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija