• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

23:10

DA VRATIMO BODOVE IZ KRAGUJEVCA! Batak ZAGRMEO pred Voždovac!

Starsportphoto©

Fudbal

DA VRATIMO BODOVE IZ KRAGUJEVCA! Batak ZAGRMEO pred Voždovac!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak izjavio je pred utakmicu sa Voždovcem da će njegov tim pokušati da nadoknadi dva boda koja je izgubio u prošlom kolu u Kragujevcu.

Fudbaleri Vojvodine sutra od 19 časova dočekuju ekipu Voždovca u utakmici 3. kola Superlige Srbije.

- Spremamo se za utakmicu, imali smo trening oporavka i ne baš mnogo vremena. U Kragujevcu smo očekivali sva tri boda, na kraju uzeli bod i nakon svega viđenog i povreda i nekih situacija koje smo imali, pripremamo se za novu bitnu utakmicu. Videćemo na koga možemo da računamо - istakao je Batak.

Dodaje da je njegov tim maksimalno posvećen narednom protivniku.

- U goste nam dolazi ekipa koja je u poslednjem kolu pobedila na nezgodnom gostovanju u Novom Pazaru. Maksimalno smo posvećeni, pripremamo se isto za svakog protivnika i pokušaćemo da nadoknadimo ta dva boda iz prethodne utakmice. Želimo da osvojimo tri boda pred te poslednje utakmice gde nas na papiru čekaju teži protivnici - izjavio je Batak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija