• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2023

12:58

KAPITEN ODUŠEVIO BRANISLAVA NEDIMOVIĆA: Predložio bih Tadića za potpredsednika FSS!

Starsportphoto

Fudbal

KAPITEN ODUŠEVIO BRANISLAVA NEDIMOVIĆA: Predložio bih Tadića za potpredsednika FSS!

Podeli vest

Branislav Nedimović, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, želi da vidi u vrhu Saveza Dušana Tadića.

Voleo bi Branislav Nedimović kapitena Srbije i Ajaksa da predloži za potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije.

- Voleo bih kada jednog dana Dušan završi fudbalsku karijeru, i ako naravno budem u prilici, da ga predložim za najmanje potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije. Mislim da je Dušan Tadić prava ličnost. Imao sam priliku da ga upoznam, reč je o zaista sjajnom sportisti i čoveku. Njemu su vrata saveza uvek otvorena - rekao je za  "Politiku" Nedimović .

Foto: Starsportphoto

 

 


Osvrnuo i na odnos sa predsednikom FSS Draganom Džajićem pre formiranja fudbalske vlade.

- Pre toga nismo bili preterano bliski jer smo generacijski dosta udaljeni. Ali, vrlo brzo smo se dogovorili oko svega što se tiče izbora u FSS i daljeg funkcionisanja saveza. Zato mogu da kažem da je saradnja sa Draganom u ovih mesec i po dana izuzetno dobra i korektna.

Kaže da u FSS ima ozbiljnih privrednika, te da je prvi put žena na mestu potpredsednika Saveza. Ističe i da su, s druge strane, tu i tri ozbiljna vlasnika privatnih klubova koji su uspeli da naprave vrlo moderne stadione.

Foto: Starsportphoto

 

- Pre svega mislim na TSC, Voždovac i Javor. Smatram da lideri u fudbalu moraju biti prvi koji će staviti početni ulog na sto. Posle toga sve ide lakše - istakao je Nedimović.

Nedimović ističe da je Žemberi najbolji primer kako jedan klub treba da se razvija.

- Pored modernog stadiona, koji podiže male sredine na noge, uspeli su uz pomoć države da naprave i fudbalsku akademiju koja je danas ponos Srbije. Moram da istaknem da ćemo uskoro imati i slične i nešto veće stadione u Leskovcu, Zaječaru, Loznici, a onda ova priča mora da ide dalje. Želimo da razvijemo infrastrukturu, a samim tim verujem da ćemo imati i bolje klubove, jače utakmice, bolje fudbalere... - kazao je Nedimović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 11 meseci

ne zanima nas tvojer misljenje,politicki komesaru,a jos manje nas zanimaju tvoji predlozi i tyreba da te je sramota.

NEDIMOVIĆ I OBRADOVIĆ SE OGLASILI POSLE HAOSA NA BANOVOM BRDU: Čukarički je mogao administrativnim putem da reši meč u svoju korist! Štitimo regularnost...
Fudbal

NEDIMOVIĆ I OBRADOVIĆ SE OGLASILI POSLE HAOSA NA BANOVOM BRDU: Čukarički je mogao administrativnim putem da reši meč u svoju korist! Štitimo regularnost...

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branislav Nedimović i predsednik Čukaričkog Dragan Obradović predložili su danas u zajedničkom saopštenju da u cilju zaštite srpskog fudbala i nebacanja ljage na prvenstvo ovlašćeno lice Zajednice Superlige odredi termin nastavka prekinutog meča Čukaričkog i Partizana.

17.04.2023

12:29

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17