• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2023

21:58 >> 23:43

KAKAV MALER, STRAŠAN MALER! De Brujne ponovo prerano završio finale

EPA

Fudbal

KAKAV MALER, STRAŠAN MALER! De Brujne ponovo prerano završio finale

Podeli vest

Malo je takvih malera u svetu fudbala!

Najbolji fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne već u 36. minutu finala Lige šampiona protiv Intera morao je da napusti teren stadiona "Ataturk" u Istanbulu zbog povrede. Belgijanac je posle jednog duela ostao da leži na terenu, ukazana mu je lekarska pomoć, ali posle nekoliko trenutaka signalizirao je treneru Pepu Gvardioli da ne može da nastavi utakmicu.

Umesto njega na teren je kročio Fil Foden.

Možda ovaj peh ne bi bio toliko strašan da se De Brujneu nije dogodila istvar stvar 2021. godine! Tad je u finalu najjačeg evropskog klupskog takmičenja u 60. minutu protiv Čelsija dobio udarac u lice, pukla mu je jagodična kost i odmah je morao da izađe iz igre.
 

 


Tada se "građani" nisu oporavili od izostanka kreatore igre, pa su izgubili od "plavaca" 1:0.

Videćemo hoće li ovog puta Siti uspeti da nadomesti rupu nastalu De Brujneovim izlaskom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17