• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.09.2024

11:51

Piksi se ne plaši zvižduka navijača! Milojević je Bog, da je izgubio sahranili bi ga...

Informer/Peđa Milosavljević

Fudbal

Piksi se ne plaši zvižduka navijača! Milojević je Bog, da je izgubio sahranili bi ga...

Podeli vest

Navijači Srbije nisu zadovoljni posle Evropskog prvenstva i eliminacije već posle grupne faze, ali selektor Dragan Stojković se ne plaši reakcije publike.

Srbija u četvrtak počinje novi ciklus Lige nacija. Prvi rival će biti evropski prvak Španija na "Marakani" od 20.45, a tri dana kasnije Danska (18.00).

"Orlovi" su takmičenje na minulom Evropskom prvenstvu završili nakon grupne faze, posebno je na udaru bio selektor, spekulisalo se da će biti smenjen, ali je "preživeo" na klupi nacionalnog tima. Videćemo kako će ga dočekati navijači na stadion u "Rajko Mitić" na utakmici sa "furijom". Selektor uverava da se ne plaši reakcije publike, jer je dao maksimum.

- Reakcija navijača? Njihovo je pravo, da li će mi zviždati, aplaudirati... Jednu stvar da znaju, nikad ne bežim od problema, davao sam maksimum, igračima sam uvek davao energiju. Raspoloženja se menjaju. Odigrate dobro pukovnik ste - rekao je Stojković.
 

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković se ne plaši reakcije navijača

 

Selektor je pomenuo trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, koji je odveo crveno-bele u Ligu šampiona.

- Milojević je sad Bog, jer je pobedio Bode Glimt. Da je izgubio "sahranili" bi ga dosad, možda i smenjen dosad. Niko ne treba da sumnja u pošten rad, ne možemo da kažemo da smo u Nemačkoj bili turistička organizacija, jer smo kilometre trčali. Postojala je želja i volja, ali da biste došli do pobede, morate da imate protivnika da ga nadmudrite - poručio je selektor, koji je tokom konferencije za medije otvoreno pričao o prozivkama na svoj račun, kao i otkazima Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija