• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

08.09.2024

11:10

Zvezda ostala bez bitnog igrača! Tiho napustio Mali Kalemegdan, pa zaigrao za novi klub!

Starsportphoto

Fudbal

Zvezda ostala bez bitnog igrača! Tiho napustio Mali Kalemegdan, pa zaigrao za novi klub!

Podeli vest

Nakon dugogodišnje karijere u Crvenoj zvezdi, Stefan Lazarević je napustio redove aktuelnog šampiona Srbije i regiona i karijeru će nastaviti u redovima FMP-a.

Ovaj iskusni univerzalac, koji je bio jedan od zaštitnih znakova crveno-belih poslednjih sezona, nije u planovima Zvezde za novu sezonu Evrolige.

Lazarević se već priključio svom novom/starom klubu i debitovao na pripremnoj utakmici protiv ekipe Dubaija, gde je postigao 10 poena, pokazavši da će biti značajno pojačanje za tim iz Železnika. Njegovo iskustvo i svestranost biće od ključnog značaja za FMP, posebno u predstojećim izazovima u ABA ligi.

Foto: Starsportphoto

Stefan Lazarević i Džejms Naneli

Stefan Lazarević je karijeru započeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a 2014. godine potpisao je profesionalni ugovor s klubom. Nakon nekoliko sezona provedenih na pozajmici u FMP-u, vratio se u redove crveno-belih 2021. godine i bio važan deo tima koji je osvojio titule u ABA ligi i KLS-u.

Iako Zvezda još uvek nije zvanično oprostila od Lazarevića, a FMP ga nije predstavio kao novo pojačanje, njegovo prisustvo na terenu jasno nagoveštava da će u novoj sezoni biti jedan od najvažnijih igrača "pantera".

Foto: EPAIMages

Stefan Lazarević i Džordan Mekisik

Podsećamo, Lazarević je prošle sezone dospeo u centar pažnje zbog incidenta sa Džejmsom Nanelijem, kada su se fizički sukobili nakon druge utakmice finala ABA lige. Uprkos tom nesportskom momentu, Lazarević se vraća na teren sa fokusom na nove izazove, spreman da vodi FMP u borbi za regionalne uspehe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija