• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.09.2024

08:19

Danski selektor pod stresom, pa nije predvodio ekipu protiv Srbije

profimedia

Fudbal

Danski selektor pod stresom, pa nije predvodio ekipu protiv Srbije

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Danske pobedila je Srbiju sa 2:0 u drugom kolu Lige nacija, a ekipu je predvodio vršilac dužnosti selektora, Lars Knudsen (47).

Otkriveno je i zašto selektor Morten Vighorst nije vodio tim protiv "orlova". Danaski mediji prenose da je bio odsutan zbog simptoma stresa.

Lars Knudsen deo je stručnog štaba reprezentacije od marta, bio je trener zadužen za prekide i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. S obzirom na to da Knudsen ima UEFA Pro licencu, stekao je neophodan uslov da bude selektor, za razliku od njegovog saradnika Danijela Agera, legendarnog defanzivca Liverpula.

- To nije ono što sam zamišljao da ću biti u ovom trenutku, ali naravno da sam spreman da uradim posao. Ovo je čast i privilegija - rekao je Knudsen.

Foto: profimedia

Lars Knudsen

 

Trenutno radi u nemačkom Augsburg, a bio je deo stručnog štaba Lestera, pod vođstvom trenera Brendana Rodžersa i Dina Smita, kao i reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država.

- Uznemirilo me je kada mi je Piter Moler, direktor Saveza, rekao da se Morten razboleo. Imam sa njim odličan odnos i na terenu i van njega i blisko sarađujemo - kazao je Knudsen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija