• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.09.2024

13:00

Projektiiiiil! Napustio Zvezdu pa postigao spektakularan gol (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Projektiiiiil! Napustio Zvezdu pa postigao spektakularan gol (VIDEO)

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Kings Kangva postao je sjajan gol i doneo pobedu svojoj Zambiji protiv Sijera Leonea 3:2 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Kangva, koji je pre mesec dana napustio Zvezdu i prešao u Hapoel ber Ševu,  u 85. minutu je maestralno izveo slobodan udarac za trijumf Zambije.

Prvo je domaćin poveo preko Musonde u 28. minutu, samo pet minuta kasnije bilo je 1:1,  Kargbo je pogodio za egla. Zambija je u 70. minutu preko Kampambe ponovo povela, ali je rival smao nekoliko minuta kasnije pogodio za 2:2. 

Na kraju je Kangva pogodio na fantastičan način i doneo trijumf svom timu. 

Pogledajte projektil Kangve! 

 

 

 

Vezista je odigrao za Zvezdu ukupno 56 utakmica, postigao 12 golova i zabeležio devet asistencija, a ugovor sa šampionom Srbije imao do juna 2026. godine. Vezista iz Zambije nije bio u planovima trenera Vladana Milojevića. Crvena zvezda je njegovom prodajom zaradila oko 800.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija